Sjuk sjuk sjuuuuk

Hej Alla Glada,

DÅ har man legat däckad en hel vecka. Herregud, vad hände?! Vi börjar någon gång i förra veckan.
Onsdagen var jag ute o käkade på en italiensk pizza restaurang vid St Eriksplan. GRYMT god pizza och mysigt ställe. Ciao Ciao hette det. Det skall besökas igen! :-)
Torsdagen träffade jag Mora. Oxå jätte trevlig kväll. Som blir på nytt i nästa vecka :-)
Fredagen hade jag egentligen ingen lust att gå ut. Men jag tog mitt förnuft till fånga. Det vankades afterwork med några kollegor på jobbet. Och att socialiersa sig är ju aldrig fel. Jag fattade rätt beslut iaf. Det blev en riktigt lång och rolig kväll/natt.
Här är en vimmelbild på Annika och mig ifrån kvällen som avslutades på Soapbar.


Hur som haver, det var en riktigt trevlig kväll och verkligen jätte kul o lära känna lite tjejer i den stora staden oxå :-) Hoppas på att få följa med igen :-)

Lördagen kl 08:00 tänkte jag att jag skulle ha befunnit mig i Solna hallen... Flumsan skulle ju tävla i SM! Jag är en dålig kompis men kom dit vid 15:30 efter mycket om o men... Fick iaf se sista delen av tävlingsmomentet. De slutade 2a i lagtävlingen i CrossFit! Jag är en mycket STOLT vän till denna tjej:


CrossFit såg riktigt kul ut! Kan rekommendera er alla som tycker om att träna, denna form :-) Jag gillar ju inte styrketräning så på det viset men detta verkade riktigt roligt. Lite mer som cirkelträning med styrka man använder till vardags. Här kan ni läsa mer om det: http://www.crossfitnordic.se/

Hmm..JO kvällen avslutades med en jätte sen middag i spegelsalen inne på Berns. Trevligt men både jag och Flumsan var super über trötta så vi åkte hemåt direkt efter maten 01:15. Lite trist och inte kolla in stället närmre när man väl var där. Var iaf massor av folk där!

Söndagen spenderades i soffan samt en liten promenad för att kolla in "my Hoods".
Kontaktannonserna i Nacka Posten är guld (Tack Mörtis för att du hittade dessa)


Flumsan åkte hemåt redan vid 15 tiden och då kände jag att något började bli fel med mig... Snoken kliade och hade börjat rinna... Sedan har jag legat däckad hela veckan. Började med tis och ons. Men fick in en backup resten av veckan oxå som tur var!
Nobel chefen ringde mig igår och när han hörde hur jag lät sa han: Men herregud! Du är verkligen JÄTTE sjuk! Och i detta läge tycker jag ju själv att jag börjar bli bättre o låta mer normalt...
Nej, det var en rejäl förkylning som ännu inte är över. Jag hoppas den ger sig till måndag. Är så himla trött på att inte ha någon energi... Fast den gnutta jag hade igår la jag på att försöka städa...
Det gick sådär... Jag började damma, sedan fick jag en idé om hur jag kunde göra om för att få mer plats och använda de höjden i taket :-)
Jag tog ett soffbord och satte ovanpå kylen och VIPS fick jag en stereohylla med massa plats ovanpå kylen :-)

 

Tycker verkligen jag var super smart! :-)

Sedan kom jag på att jag vill köpa en annan matta, ett soffbord och en annan tv bänk så jag får mer förvaring och kan ställa nån blomma eller så brevid tv:n... Såhär ser planen ut... Kan dock inte bestämma mig för om det skall vara i ekfaner eller den svart/bruna varianten, till allt vitt här hemma....:


Vi får se... Hade tänkt åka till IKEA idag, men jag känner mig tyvärr lite mer kass idag igen så jag ska nog ta och knocka kudden en stund så får vi se sen.
Kanske bara åker till mataffären o införskaffar lite lördagsmys...
Fast jag börjar bli riktigt rastlös! Legat inne och stirrat på min lilla låda till lya en vecka nu... Blir tokig! Så IKEA hade varit en kul utflykt...Men orkar man?! Det lär ju vara tusen miljarder personer där... Nej, det får nog vänta till efter jobbet i nästa vecka...Då kanske jag får lite sällskap och börhjälp också :-)

Kram kram på er
Jag ska krya på mig nu iallafall




Saknat mig? ;-)

Saknat mig? ;-)
 
Jag vet..Det är för dåligt av mkig.... det var ju flera veckor sedan jag skrev något här. Har i ärlighetens namn inte haft någon lust. Och har man ingen lust blir det heller inte roligt...



Jag har varit extreeeeeemt jäkla trött! I går lyckades jag göra det välbehövliga- SOVA UT! Somnade vid 00:00 fredagkväll. Vaknade vid 7... Vred o vände på mig i 30min typ. Somnade om och sov till 10:40!!! Hör o häpna! När sov jag så länge sist? När jag var 14 eller något? Det var skönt iallafall men gud vad stressad man blev. Lördagen bjöd på underbart väder men jag lyckades verkligen inte göra något av det jag hade planerat.
Så jag bakade äpplepaj och vegetarisk paj... Det var ju ändå en "paj-dag"... Dagen var ju förstörd i och med alla timmar jag förlorat på att sova bort dagen... Men på kvällen lugnade sig ångesten... Jag var ju trött! Kroppen var utmattad... Så det var väl välbehövligt! :-) Good me! :D
Jag hoppas innerligt att denna vecka kommer att gå bättre orkesmässigt! Men det tror jag nog... Har massor av saker att se fram emot i veckan :-) och nu har jag äntligen fått lite välbehövlig sömn...

Jahapp, vad har jag gjort sedan sist då...Hmm... varit en massa på bio...Jag som aldrig går på bio... Men det har varit trevligt :-) Jobbat som en tok..Japp! Det går bra på jobbet! Men orken har gjort att jag ligger lite efter med de saker jag velat ha klart. Så denna vecka blir det skärpning....
Jag har bokat tandläkartid, tisdag morgon skall jag gapa stort *gulp*, Jag har jaft massor av besök av min älskade Mört och min älskade familjen Emilsson! :-)
Jag är husvakt åt min Darling och har vattnat blommor en massa gånger i Älta, Jag har bytt däck på bilen, köpt mig en vinterjacka, varit på två spelningar, jag har varit riktigt busig.... Jag har druckit vin och jag har pussats o kramats, jag har lagat himmelsk god mat...
Så ja... har hunnit med en hel del sedan sist :-)

Här kommer lite bilder från dagens underbara promenad! Gillar verkligen att på bo denna plats :-)
 









Pösselikram på er!!
Förresten.... vad vill ni att jag skriver mer om? :-)


RSS 2.0