Helgen i korthet

Ja vad ska man säga...? Den började på topp o avslutades med..... tvätt *suck*
Fredagen- ND kom över o käkade lite o drack lite vin. Jätte trevlig kväll som avslutades på tok för sent för en pensionär som mig!


(parmesanknyten med cremefraich, räkor, rödlök o kalixrom)

Lördagen ringer fåniluren 8:55. Har då sovit ungefär 3 timmar. Vaknat av o an... Så det var en trött Therese som svarade när Familjen Emilsson ringde. Kunde inte somna om så jag gick upp o åt lite frukost.
ND hade bakat kolhydratfritt bröd till fredagen som vart över så jag bestämde mig för att käka riktig efterlängtad frukost:



Oj så gott det var!
Brödet består endast av keso, ägg, västerbottenost, solrosfrön och lite fiberhusk. 
Sistnämnda hade jag aldrig hört talas om innan men har sett att det finns i många av recepten på LCHF så... alltid lär man sig något nytt :-)

Efter frukosten tog jag en dusch o somnade faktikst i nästan en timma på soffan då fåniluren ringer igen o Familjen Emilsson bestämt sig för att komma ner till Göteborg.
Mötte upp dem i Nordstan. Tröttare än tåget och HJÄLP vad mycket folk! Sjukt jobbigt när huvudet inte riktigt ville sitta på kroppen denna dag. Kanske blev ett glas eller två för mycket på fredagen.
Hur som haver. Vi åkte hem till mig o tog en promenad ner till VÄRDENS godaste pizzeria!
Alla vi tyckte det var den bästa pizzan vi någonsin käkat typ. Vanezia eller Venezia eller nått sånt heter stället o ligger här nere vid redbergsplatsen. (Och att bero på mat så har jag "svullat" hela helgen så i morn är det verkligen skärpning igen!! FY MIG)
När vi väl vandrat alla trappor upp igen och kommit hem däckade vi alla på soffan.
Vi skulle ju ha en mysig kväll med lite vin. Kan säga att vi satt tysta i soffan o tittade på tv typ. haha.. :-) Pensionärssamlingen! Kröp till sängs strax efter 22- dödströtta!
Kl: 5:55 är det en pigg liten kille som säger: Måjjon!!
Och där startade söndagen :-)
Frukost och sedan 8:30 satt jag i bilen påväg till Lidköping medan familjen Emilsson tutade iväg till Frölunda torg för lite shopping och åka tååt-tååt (spårvagn).



I Lidköping blev det två vändor hem till pappa. Dels för att hämta räkningar men även för att hämta mer meducin.
Köpte med mig Julmust o lite fika till pappa.
Hade även med mig lilla rosa datorn och mitt bredband så pappa kunde vara med o kolla banken, räkningarna, blocket, tradera OCH sin Facebook.

Sedan var det dags att åka hemåt igen. Kl 16 började min tvättid. Hade inte överdrivet mycket idag men en massa handdukar o sån shit som tar en massa plats och är bra att ha rena :-)

Så nu är det dags att masa sig upp alla trapporna igen o ut i kylan. Brrr vill ha egen tvättmaskin!!!

Jaja... hej hopp!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0