I Lidköping

Hej hej,

är hemma hos pappa i Lidköping sedan i fredags. Tanken var att vi skulle flytta/inreda pappas nya boende denna helgen. Men i fredags när jag kom så var pappa verkligen jätte dålig. Sköterskan sa att det kanske inte skulle bli någon flytt för honom i nästa vecka, de ville vänta med att fatta beslut till måndagen. När jag var där yrade han hela tiden. Han trodde han var i Stockholm. Han sa: Jag är väl på en båt? Han blandade ihop mig och min syster och "hoppades att den lille var med mig". Men jag har ju inga egna barn än så länge...
På lördagen började vi iaf packa iordning alla saker som skulle med. Och så åkte vi och skulle hälsa på honom innan vi åkte och fyllde bilen inför flytten. Men då var han mer borta än vanligt. Han såg ödlor i rummet och skulle upp och titta efter. Han kan inte stå på egna ben så vi fick "trycka" ned honom i sängen igen. Han är inte sig själv. Kan knappt äta själv. Snurrar till det hela tiden vart han är och vad som händer. Idag frågade han "vart vi skulle jobba i morgon?".
Han låg och sov de första 2½tim när jag var där. Så jag fikade med de andra på avdelningen i väntan. Just nu använder de en lyftsele och anordning för att få upp pappa ur sängen.

 

Men två gånger gjorde de lyftet idag och båda gångerna höll han på att åka ur! Så de sa själva att den var för osäker att använda. Hoppas jag satte punkt för användningen av den idag!
Hur som haver så hade de fått upp honom ur sängen i rullstolen idag två gånger. Det var ju bra. Men det känns inte bra att behöva flytta honom på onsdag. Jag hoppas verkligen att sköterskorna pratar områdeschfen till rätta. Träffade även henne i fredags och pratade lite. Och de sa bara att vi får fatta ett nytt beslut på måndag utifrån hur det gått i helgen. Jag tycker att han borde få stanna kvar där.
Jag tror tyvärr inte det är långt kvar nu...

Annars då? Jodå... 1 advent idag. känns inte som jul... Men jag har iaf påbörjat en del... Har massa paket att slå in till de kommande två adventskalendrarna!
Men det saknas 10st paket vardera!!
HUR?!?!



Men jag vet vad jag ska fylla ut med. Ska bara ta mig till en affär först.
Jag hoppas tjejerna snart 7år och 5år, kommer bli glada och vara lika förväntansfulla som jag är :-)
Bestämde att jag ska "fira" jul med HB och tjejerna igår.
Jag övervägde ju att fira ensam i år igen. För det var verkligen den bästa jul jag någonsin firat i och med att jag inte valde någon förutom mig själv.
Så himla skönt!
Samtidigt förstår jag ju HB efter diskuterande fram och tillbaka...
Det blir hattigt för tjejerna om jag ska vara med då och då...
Det är bättre att vara konsekvent.
Så igår tackade jag ja till inbjudan från HB:s familj.



Just det ja!
Det är ju färdigtapetserat på hemmafronten nu! Så här blev resultatet med trädtapeten som jag stod i valet och kvalet med:







Är super nöjd!
Jag ska sätta upp draperiet direkt bakom soffan igen. Dock har jag köpt ett lite mer skirt tyg även om jag verkligen gillade Trädtyget. Men jag tror det blir bättre såhär. Det släpper igenom lite mer ljus och blir inte riktigt lika instängt.
soffbordet har jag lånat av Mörtis <3 då hennes hem är nedpackat i mitt källarutrymme. Det är lite för stort så när Mörtis flyttat ut kommer det ersättas av ett runt vitt bord istället. men till dess är det fin fint att ha det stående där :-)

Nu ska jag fortsätta slå in alla 48 paket...Som bara visade sig vara 28!

Islo Pislo på er alla monsterdiggare
och
håll tummarna för att pappa får stanna kvar på korttidsboendet ett tag till from i morn!!!


Trött, förkyld och en låååååång vecka

Står och väntar på bussen. Är förkyld som vanligt. Började i förra veckan med halsont, tappade rösten på lördagen men fick tillbaka den litegrann under kvällen. Dock ingen som hörde vad jag sa i telefonen så mina nära o kära fick vara min tolk :-) söndagen efter InFlames konserten klev jag upp 7:30 för att åka med Kärleken till Ullared för att handla julklappar och kläder till barnen. Det var en jätte mysig dag! Finns ju många affärer runt omkring att kika i också ;-)
Måndagen passerade, fortf ingen röst. Uppstart av växeln för Stockholm där jag skulle ha suttit i växelb hela dagen men pga min ktåkröst fick göra annat. Tisdagen var kaos från start!! Ett besök hos kvinnokliniken gjorde inte saken bättre. Men man får se det positivt! Det var inget fel som var trasigt där iaf! :-)
Onsdag idag och jag hoppas innerligt min förkylning vill vända nu.
Har INTE tid att vara sjuk!
Imorn kväll åker jag till älvängen och sedan vidare till Lidköping för att påbörja flytten av pappa. Bror och helen kommer upp sent fre kväll så de iaf kan hjälpa till på lördagen och halva sön. Själv blir jag kvar till onsdagen då själva omflyttningen sker.

Sedan hem och jobba igen. Skulle ha varit på ett jätte mysigt heminrednings party på torskvällen men jag måste tvätta och bara få vara hemma en kväll då.
För på fredagen blir det ut och äta med Ericssontjejerna. Btw!! 1jan börjar jag åter på Ericsson igen!!!! Det ska bli så kul!
Hursom, det blir en relativt lugn kväll för min del då jag på lördagen ska iväg med kärleken och hans jobb till Vadstena kloster på julbord med övernattning. Och dagen efter hämtas barnen upp på vägen hem. Det kan bli intressant.... Jag ska köra hem så kontakten är oundviklig... Vi får se...

Nu är jag framme på jobbet om nån minut så ni får ha en riktigt bra dag alla där ute.

Kram



Inga bra dagar för en Torsk

I tisdags var jag så glad. Jag tog verkligen tag i att gå till läkaren och skriva in mig på calanderska. Resulterade i en massa blodprover och två läkartider. En i nästa vecka och en veckan därpå. Kände att det var dags att ta hand om mig själv för en gång skull.
Igår hade jag möte med chefen. Det var ett jobbigt möte. Resulterade i mindre lön och en hälsning från Har att jag inte får ta ut fler dagar för närståendevård av pappa.
Han skall flyttas den 30e. Vilket betyder att jag måste ta en massa semesterdagar för att fixa iordning allt. De tror att jag ljuger o har "semester" dessa dagar som jag tagit ut hittills. Fattar inte!? Ska kopiera pappas papper o visa upp så kanske de förstår hur illa allt är. De (arbetsgivaren) lutar sig på det sk kollektivavtalet. Medan jag menar på att från Försäkringskassan har man rätt att ta ut 100dagar för att vårda anhörig.
Känner mig arg! Arg för att jag hela tiden måste kolla upp saker o ting. Att ingenting bara flyter på problemfritt.

Hur som haver... Idag tog jag ett annat beslut oxå. Im going back... Längtar!
1/1 2012 hoppas jag verkligen att det här jobbiga året vänder och blir det bästa någonsin!!

I helgen blir det party i dagarna två. Först Addici fest i morgonkväll på parken. Någon magi show...
Längtar dock mer till lördagen: inFlames spelar i Scandinavium!!

Nästa fre ska jag va ledig igen och fram till den 30e. Pappa skall flyttas en sista gång. Och vi (läs mestadels jag) måste ställa iordning allt till han kommer dit! En maaaaassssssa saker att fixa!
Nu är det bara ett rum som ska möbleras...sedan börjar det stora jobbet: tömma hans lägenhet!
Känns skönt iaf att han får ett permanent boende nu iaf... Där han kan känna sig lite mer hemma.

Nu ska jag gå på lunch. Ha re!

Avslutar med en bild på morgondagens outfit som jag var tvungen o plocka fram redan igår då jag åker till älvängen efter jobbet och inte hinner hem imorn innan festen börjar på kvällen....


Godmorgon världen!

inlägget som inte ville publiceras i tisdags:
Är ledig idag oxå om man bortser ifrån ett möte kl 9 som jag tror jag åker in till kontoret i är med på ändå.
Målaren är här och är i tillgång att riva tapeter o greja. Själv står jag o tittar ut på min utsikt. Faktiskt ganska fin nu när löven fallit av från träden...
Tänkte jag skulle ta tag i lite saker idag, visserligen är det tisdag men någon tisdag kan man väl få ha tur!
1, jobbmötet
2, ringa mekonomen om intyg
3, kontakta allmännareklamations nämnden.
4, ringa calanderska om alla fel som är trasiga på mig...
(5, köpa skoställ och hatthylla)
Känns som det är något mer jag skulle behöva göra dagen till ära men kommer inte på vad det kan vara just nu...
Pusselikram på er!


Välkommen hem Mörtis! <3

Har precis hämtat Mörtis och Guldfisken och ett flyttlass i Södertälje. Nu ska hon HEM till bästkusten en gång för alla!
Välkommen bästa!! <3
Love you


Lyckligast i världen

Det är jag det!! :-)


Ny bättre?! Vecka hoppas jag

Ja, jag hoppas innerligt att den blir bättre än förra. Visserligen avslutades den bra. Men innan dess hände detta:
Tis-trött tröttare tröttast. Mens! Igen!! Måste ringa läkaren.
Bilen på lagning eftersom den inte gick igenom besiktningen. Bromsarna byttes i somras men den gick ändå inte igenom. Mekonomen ringer o är stumma av förundran. Bilfirman i Sthlm har förstört bilen. Kostar 10500:- att laga. Bara att hosta upp pengarna och börja processen med allmänna reklamtionsnämnden.
Mitt humör är INTE på topp.
Får mina misstankar bekräftade... Humöret ännu mindre på topp.
Veckan bara fortsätter i samma anda. Kan liksom inte bli glad förrän det är fredag o dagen sniglat sig förbi och klockan blivit 16:30!
Då träffar jag Bettan o Lotta o har hur mysigt som helst! (tur det snart är dags igen)
De åker hem o jag fortsätter ut i natten med HB. Rund under fötterna beger vi oss hem. Inser att plånboken inte ligger u väskan! Full fart o föra över pengar osv. Misstänker att den åkt ur väskan på krogen (ja jag vet att jag är dålig på att stänga väskan och dessutom alltid ha den proppfull).
Vaknar o tar det väldigt lugnt. Långpromenad till skatås o härlandatjärn o runt den. Det blev en mils promenix iaf!
Hem o laga mat. Bestämmer oss för att gå på bio. Beställer biljetter, åker ner i hämtar ut dem. Köper godis o är påväg in. FEL dag!!! Så på fredag vet jag helt plötsligt vad jag/vi ska göra. Gå på bio...
Åker ut till Opal torget för att sedan gå till näset 2,5km bort för atthämta HB bil... Ont i magen efter för mycket mjöl... Vill aldrig mer gå... Däckar i soffan så fort vi kommit innanför dörren. Sömnmedel i min soffa! Lovar!!
Vaknar o äter god frukost. Borrar upp tak skenan...som är för kort!!! Lite smått irriterande!
Syr fast kardborrebanden för hand!! Snälla tomten- jag önskar mig en symaskin i julklapp! ...och tänker...o tänker på ett val som jag idag fattat men inte fått svar på...
Och poff så har veckan gått!
Och den nya börjat. Något bättre men dagen har gått i ultra rapid...
Gjorde Spenatsoppa med ägg nu ikväll.
Imorn ska jag jobba halva dagen sedan åka till Lidköping på möte med pappa. Och se hans nya boende som han får flytta in i om en vecka typ. Håll tummarna att det kommer kännas bra!
och att veckan fortsätter o va bra!
Kram kram


En 2a chans?!

Funderar och agerar... En 2a chans... Man måste kunna förlåta och tror man på det, försöka igen... Sakta sakta kommer det att gå för att riktigt känna efter....

Längtar till imorgon kl 17. Dejt med Bettan o Lotta på min favo tapas restaurang! Bubblor o massa bubbel! Ska bli SÅ mysigt!!


Note to My self: torka inte golvet i sovrummet!! Det stinker spya...



Avatar är tillbax

Låter bilden tala för sig själv... Det är INTE min vecka!!!


Tankar tankar, sluta snurra

Sovit kasst i natt som vanligt. Jag som var så trött efter båtresan... En galen sådan men en dag hade räckt gott o väl!
Kanske berättar mer ikväll.
Tisdag idag. Min bil ska lämnas in på lagning. Börjar kl 9 egentligen men då bilen ska vara hos doktorn redan 7:30 är det bara till att masa sig upp. Kommer bli en dyr historia...det är ju trots allt tisdag...
Det har iaf varit en konstig känslomässig helg... Tors, fred, lörd....och mån... Hur reder man ut sina känslor egentligen? Tänker man med hjärtat eller hjärnan? Eller ska man tänka med båda?
Önskar saker o ting ville vara smärtfritt o okomplicerat någon gång i livet...
Tiden... Tiden får utvisa som vanligt


RSS 2.0