Vi hörs om en vecka...

dags att åka till solen och få lite välförtjänt vila.
Bort med alla tankar.
Tanka sol och energi.





Vi hörs när jag kommit hem igen!


Liten blir stor! ;-)

Skönsång x 2!!! Prisenter i överflöd! Hade inte räknat med att få en enda.
Grattis kort! Kramar! God mat!
Gott sällskap! Fika! Ett glas vin!
Med andra ord en riktig:


Guld dag!!

Tack alla som förgyllt min dag med hälsningar här, på mail, på FB, på SMS, på fåniluren, I verkigeheten och i tanken!
TACK!!

Berättar mer en annan dag om allt! 
Nu är det dags att sova efter mina 2-3 timmars sömn i natt... :-)
Ok...packa lite först så jag kan sticka till Lidköping direkt efter jobbet i morn.

 
Liten blir...

stor!!

kram kram kram kram kram kram kram kram


30år och min älskade papps

I morgon fyller jag år... 30år... Jag ska gå ut och äta med Liise. Ska bli jätte mys! Annars är ingenting planerat. Låter dagen passera som den är... Då kanske det inte märks att man passérar strecket ;-) Sedan åker jag ju faktikst till Rhodos på söndag. Och det är min 30års present till mig själv...Och mamma för att hon är så snäll o ställer upp i alla väder! ♥
Att bero på resan så fick jag taxfreekatalogen idag :-) Nattlektyr ;-)

På torsdag kväll efter jobbet åker jag till pappa♥ i Lidköping. Vi ska diskutera hans framtida boende. De hade varit hemma hos han i går. 3personer som gick med honom med en stol bakom honom. 3 stopp påvägen upp och ned innan stackarn var uppe i lägenheten. Det GICK! Han är stark min papps. Men tyvärr kommer det inte att fungera i längden. Eftersom när han ska upp o ner så finns det inga 3 personer som kan hjälpa o stötta honom.
Så det ser ut som det kommer att bli en flytt av honom snart till någon servicelägenhet. Möte på fredag om detta.
Känns tungt eftersom han själv inte vill annat än få komma hem o bo där han har bott de senaste 15åren. 
Han hade dessutom ramlat idag och slått i höften. Det hade gått bra men... Han har även fått ringa på personal vissa nätter då han börjat få jobbigt med andningen så han har fått vätskedrivande. (Tycker ändå det är konstigt att de inte ringt ifrån korttidsboendet och berättat...) Katetern har han ju kvar och tur är väl det när han får vätskedrivande som heter duga... 
Jag hoppas iaf vi kan ordna det bästa möjliga för papps! Men det kommer bli en resa med att ta tag i alla hans grejer och få honom på plats så han känner att han trivs. Flytta är det BÄSTA jag vet!! *väldigt ironisk*

Orkar inte skriva mer nu. Gårdagsnattens 1,45tim sömn känns idag kan jag säga.... Blir en tidig kväll så jag kan vakna som en PIGG 30åring i morn haha....
Paket på sängen får jag också! ;-) Det ska jag plocka fram ikväll innan jag lägger mig så det ligger där brevid mig o "hoppar" på mig i morgon bitti :-) Det är ifrån min älskade Mörtis! ♥

Ha en fin fin kväll så hörs vi KANSKE i morgon :-)
kram kram på er



Alla som läser (förutom Mörtis) är dåliga på att kommentera, gör gärna det så jag vet vilka ni är som läser om mitt liv som blivade 30åring.... Vilket jädra tjat det var på mig om det då!!!
Måste vara åldern ;-P

Kram kram


Pillat lite här hemma och hittat ytterligare husdjur

Vaknade fasansfullt sent idag. Vet inte vad som hänt med mig. Kan lätt sova till 9:30 numera! Och ändå alltid trött...
Fick iaf lite halvpanik så jag rusade upp och åkte väg till IKEA och för att shoppa mat.
Var hemma runt 14:30 igen. Har pillat lite här hemma med de saker jag köpte. De saker jag skulle ha fanns inte som jag tänkt... Men jag har iaf fått upp gardiner (som inte heller var de jag först tänkt) men det ser iaf lite mer bebott ut nu. Hemmet får väl sakta men säkert växa fram.




Älskar min soffa :-) STOOOOOR och über skön :-) Tråkigt att alltid sitta ensam i den dock....

Nåja.... Bytte gardiner och sängkläder i sovrummet oxå. Även de fick gå i svart o vitt. JA, jag ska ta in lite färg...Så småningom :-) Men det är bra med en bas iaf *intalar mig själv* :-)



Det blev nya sänglampor oxå.

Jag har ju en plan på att skicka in o framkalla en massa foton och köpa en massa ramar o få upp på väggarna här hemma. Ska bara få tummen ur för det projektet och välja ut de biler jag vill ha. Jag har påbörjat processen iaf :-)

Att bero på hem...Så har jag en massa inneboende....
Snigel har bott hos mig sedan jag fick nycklarna i mitten av juni :-)



Här om dagen tittade han ut ur skalet och vände på sig så jag var tvungen att fota honom :-) Jag börjar dock bli lite orolig. För det finns ingen mat till honom där han bor i badrummet/duschen. Bara en massa ånga som blir när jag duschar :-)

Ja... det var den enda överlevande husdjuret. De andra får döden dö tyvärr. De är lite för äckliga för att få bo kvar....



Lyfte på en kartong idag o där hade den här goingen gjort sig hemmastadd....
Tur man har fågelskräck och inte småkrypsskräck.
För er som kommer och hälsar på: Jag LOVAR att ta hand om alla kryp....
Snigel får ni dock stå ut med... Vi är bästa vänner ;-)

Nej, nu måste jag sätta fart och fixa inför morgondagen. Ska upp 04:20 och åka till sthlm över dagen i telefoni projektet. Det ska bli kul o få träffa de gamla kollegorna! Känner mig dock inte så väl förberedd på jobbet som jag borde göra eftersom jag var sjuk halva förra veckan och de dagar jag hade tänkt ägna den tiden åt....
Nåja.. det blir som det blir när det inte blev som det skulle ;-)

kram o godnatt!!


Kom aldrig iväg...

nope... orkeslösheten tog över... Har inte gjort ett skit idag heller... Jag gjorde iaf i ordning mig...Men längre kom jag inte.



Nu på kvällen kom jag på mig själv att inte ha ätit i vanlig ordning... Först tänkte jag: PIZZA.... men nej...inte jätte sugen... O lite snål... Så då tänkte jag, Spagetti o köttbullar för det var det jag visste jag hade hemma, men hur mysig lördagsmat är det då?! 
Jag inte handlat sedan jag flyttade in här typ.... Men när jag öppnade frysen hade jag faktikst lite köttfärs så det fick bli lördags mys i form av tacos och en öl.

Mätt o belåten ligger jag åter på soffan... Lyssnar på Melissa Horns nya album...
Läser texterna om o om igen o känner igen mig...
En å annan tår har tittat fram. "Du är nog den" får mig att tänka på någon speciell.
Vår gemensamma väg varade inte så länge innan den delade sig. Tankarna var/är desto fler...
Men du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta...
Melissa Horn – Du är nog den 

Om jag är i obalans? En nypa kanske ;-)... Jag kanske inte är den mest stabila just nu...
Men jag vet iaf vad jag tror på och kämpar för...
Och jag respekterar mig själv såpass mycket att vissa saker tänker jag inte ta eller stå ut med.
Då får det vara nog.
Så nog är nog nu.... Livet går vidare.. som så många gånger tidigare....
Jag vill inte komma som 2a hands alternativet.
Jag vill vara nr 1.




Sov så gott allesammans ♥


Öppenspis

Den här SKA jag ha. Kommer bli jätte mysigt inför kommande middagsbjudningar... För ni kommer väl?

Måste bara spara ihop en liten slant så den kan köpas ;-) 3600kr på Ellos. Får se om jag kan hålla klorna borta och om jag hittar en sån på blocket. Men grejen är ju som jag sagt tidigare. Jag vill komm i ordning... Och denna skulle bli perfekt!
Ska få en spegel av mamma som skulle bli super fin ovanför den här....
Jag skulle vilja ha dessa väggord också:



Ja... i huvudet är allt klart hur det skall se ut här hemma...Nu skall planerna bara skridas till verket....

Har sovit ap dåligt i natt. Skulle ha åkt iväg o handlat lite idag men har inte rokat ta mig för något ännu... Kanske skulle göra slag i saken även om jag är sjuk o trött... Börjar få liggsår här i soffan...
Surfat sönder internet har jag gjort också....
Ja...det kan nog vara bra för mig att komma ut en liten sväng.


Sjuk o trött men ändå ganska glad Torsk

Kram kram


Fredagkväll

Inte som jag allra helst hade velat spendera den men... Har gjort det bästa av situationen. Har tagit mig ett varmt bad, tänt en MASSA ljus här hemma. Lyssnar på musik, dricker te o äter choklad.


Det har varit jätte fint väder idag och jag åkte som hastigast in till kontoret för att hämta upp datorn. Vart helt utslagen av det så jag sov i 3 timmar efter det. Men jag känner mig iallafall lite bättre nu. Det går åt rätt håll...
Men jag tycker inte om att ha varit hemma sedan onsdags... Det är tyst i telefonen. tyst i lägenheten. Tyst i livet. Kan i och för sig vara det jag mest behöver nu, lite vila o lugn o ro.



Om en vecka har jag bjudit med min mamma till Rhodos. Det ska bli så himla skönt att få lite färg och lite semester även om det bara är en vecka. http://www.apollo.se/SE/vart-vill-du-resa/Europa/Grekland/Rhodos/IalyssoskustenIxia/Accomodations/Pages/Sabina.aspx här ska vi bo iallafall.

Ska se till att hitta på lite galna upptåg också. Livet har varit allt för allvarligt det senaste året. Jag har nästan glömt bort hur det är att bara ge sig hän o bara vara o göra det som faller en in.


I morgon ska jag åka till IKEA en liten kort sväng. Vill försöka att komma iordning här hemma och verkligen kunna känna mig "hemma". Lugn o ro i min lilla vrå av Göteborg.

Hoppas ni får en riktigt skön helg!
 
kramar


Nystart

Har varit sugen på att skriva många gånger...men det har inte blivit av. I vanliga fall skriver jag av mig all känslor men jag har inte förmått mig till det. Det har varit på tpk för mycket.....Men nu så...

Jag har tänkt..(ovanligt ;-P ) Det får blir en nystart på livet nu...
Nu är jag tillbaka i älskade Göteborg igen... Min älskade Mört saknas visserligen. Men ändå...
Att bero på Mörtis så var hon är ikväll. Det blir ju inte så ofta som vi ses nu men det är lika mysigt varje gång. En hel del skratt...Men det är så skönt för man behöver inte göra sig till...Hon bara är o tar en för den man är <3 Love you Mörtis!
Hon klippte även av mig 3kg hår oxå.... Så nu är jag lik pappa- skalle per....
Skämt å sido...Men älskade papps är ju väldigt svårt sjuk. Och han hade fått besök av en frisör en dag på hemmet och de hade kommit överrens om att kapa av allt hår då han mestadels ligger i sängen.
Så hade en sköterska kommit in en dag o sagt: Men Roger, vad har hänt med ditt hår?
Pappa hade svarat: Ja men det blir ju så nu när man äter så starka meduciner...
Någon dag senare hade personalen haft möte om patienterna och då hade hon sagt: Det är ju så synd om Roger som tappat håret av alla meduciner....
Alla hade börjat skratta och sa: men frisöer har varit hos honom!
Pappa är full i fan hur sjuk han än är och har alltid glimten i ögat <3 Älskar dig och jag hoppas du skall få komma hem snart och få en fin tid trots ditt sjukstadie.

Hur som haver så tänker jag en massa som vanligt. Jag börjar närma mig 30 strecket. 6 dagar kvar.... Känns på något sätt väldigt konstigt. Jag trodde jag skulle ha kommit en längre bit påvägen när jag var 30år. Kanske ha stadgat mig, o ev skaffat familj o tryggat min framtid... Det är väl vad jag önskar... Den dagen kommer, det är jag säker på.
Men summan av kademumman....det blir inte alltid som man tänkt sig.



Kortet är från i fredags. Vi hade inflyttningsfest i våra nya lokaler. Super najs! Whiteparty var temat, därav är alla vitklädda. Det var en riktigt kul kväll! Och faktikst så kände jag mig ganska fin...Och stärkt trots att man jobbat dygnet runt sedan jag flyttade tillbaka.
Visst saknar jag Tokholm och framförallt Saltis, ofta... Men fördelen är ju att man kan åka o hälsa på.

Borta bra men hemma bäst....
Och att bero på hemma...Här kommer att par bilder ifrån mitt numera "hem" även kallad "Bunkern" då den ligger minus 3 trappor ned:








Det är vitt....vitt....vitt....och åter vitt...Lite svart, lite lila o lite rosa...Det kommer att bli mysigt när jag är klar. Jag har stora planer och visoner om hur det skall se ut. Forts följer...

kram kram

RSS 2.0