Mailbombade allt och alla idag

Hej hopp,
tisdagen har passerat utan missöden IGEN! Wohoo! Är inne i ett flow nu verkar det som.
Äntligen!
Nåja, dagen började med full fart precis som vanligt! Har tagit tag i en massa saker som inte varit prioritet 1 idag. Kollat upp en massa saker med priser, underleverentörer, beställt extra städ, köpt saker ifrån IKEA, skrivit rutiner, tagit emot oljefat och kört pallyftare, försökt lösa telefonproblem, käkat lunch på 15 minuter... Så när jag slutade kl 17 bara det snurrade i skallen på mig! Jag hittade inte ens det sista dokumenet som jag behövde göra en sista ändring i. Hoppas innerligt att jag inte slängt det dock.. Det ger sig i morn för jag la ner när jag inte fann det.
Jag skulle ha träffat min darling ikväll men för mycket jobb ställde till det. Men det gör inget. Nu bor vi ju så nära varandra.. :-) Nacka Forum lär finnas kvar :-)

Väl hemma tänkte jag ta mig en promenad i solen. Men jag orkade verkligen inte. Man hittar alltid undanflykter. Idag var det för att jag var för trött och det blåste på tok för mycket...O så var jag hungrig.
Så jag betalade räkningarna och lagade mat istället.
Att bero på att laga mat! Mina kökskunskaper verkar va helt bortblåsta!! Jag tror dock att problemet är att köpa en rosa stekpanna infrån Åhlens!

Jag tror verkligen att det är lösningen på alla mina köksproblem!
För allt bränner vid just nu! RÖkutveckling i lyan varenda eviga dag! Bara väntar på att brandkåren ska komma för att någon granne börjar bli orolig för mig och mitt os-beroende...
Hur som haver lyckades jag skaka ihop denna rätt:

Och vad är det??? Haha.... Scrambled eggs, gurka, morot, coctailtomat och en stekt blandning av svamp, purjo och zuchini. Man tager vad man haver.

Idag ska jag plocka fram kläder och förbereda inför morgondagens händelse: Träffa L&L inne i stan. Får höra en massa skvaller från Götliborg och bara ha det bra! Ska bli sååå mys!

Sedan blir det en dusch o sängen tiiiidigt. Är döden död efter denna dag. Och morgondagen kommer förmodligen inte bli lugnare. But I like it.
Mailbombade chefen idag som jag tror fick lite halvt om halvt tuppjuck på mig hahaha.... Tur att hon var mycket vid datorn o kunde svara :-P

Så ja, bäst o sätta fart!
Go go go!!!!
Islo pislo på er alla monster diggare!




Tiden går så fort när man har roligt...

 Ja, den gör ju det! Jag hinner knappt med själv!
Helgen som var tillbringade jag med kära vänner.
På fredagen följde jag med Barbie och Ken till Piloterna som hade afterwork. Sjukt bra uppstyrt men att vara 40 pers plus barn i en liten 2a...Nja... det var trångt. Men väldigt trevligt. Eftersom det var fredag var man rätt trött i ögat och vi styrde hemåt med tåget fram mot halv ett tror jag.
På lördagen var jag trött! Jätte trött! Solen sken men jag kunde inte förmå mig själv att gå ut och åka in till stan och kolla på loppet...Så jag gick o morslade och meckade här hemma istället. Efter att ha sovit 3 timmar mitt på dagen... Välbehövligt dock o väldigt skööööönt....
Gjorde i ordning mig

o åkte ner till Karlaplan o mötte upp de andra dårarna som precis sprungit Lidingöloppet och klarat av klassikern. Duktiga dom!! Men jag tänker ADLRIG ge mig på den, det kan jag lova! :-P Abasolut inte efter att ha hört hur de haft det under året...
Det var en trevlig kväll o jag fick träffa Mildred en sväng. Guld värt!! <3 Sedan åkte alla trötta löpare hemåt o likasamma gjjorde jag. När jag kom hem blev återigen arg på 3.... Min bror hade läst en artikel som var skrivet i DN angående 3...  Länkar till den så fattar ni varför jag surade till: http://www.dn.se/nyheter/sverige/bunden-vid-tre-trots-att-tackning-saknas-1.1176965 Så återigen mina kära fd Ericsson kollegor; någon lösning på mitt problem hade uppskattats :-D

Nåja, vaknade lika arg som när jag la mig så jag tänkte att det enda som brukar råda bot på min ilska är ett välförtjänt IKEA besök. Sagt o gjort. Jag tog brumbrum till kungesnkurva och löpte amok bland rsten av stockholms befolkning. Tänkte ju inte på att det var löningshelg. Jäkla skit... Men ja, även jag kom ut fattigare än tänk. Men det hade iaf gjort mig på lite bättre humör. Och det var bra saker jag kom hem med oxå!
För nu har jag fixat undan alla mina skor ifrån flyttkartongen som stod i gaderoben... Men vad hände egenltigen. Jag, Therese... avskyr ju skor... o helt plötsligt sitter jag med en hel flyttkartong full!! Que pasa???
Nåja, nu finnsde i IKEA backar under sängen. Det gäller att utnyttja varenda liten vrå när man bor på 19kvm.




Nu måste jag sova... ska vara helt själv i morn. Militären är iväg på facklig kurs så jag får hålla fortet själv i morn. Massa massa MASSSSSSSSSA saker att göra. Har en hel del saker som måste lämnas in till högt uppsatta personer i Europa för granskning. Så det gäller att ha tungan rätt i mun i morn....

Ska förresten träffa Barbie efter jobbet i morn. Hon behövde kika lite på Nacka Forum och dit åker jag ju gärna :-)
På onsdag kommer L & L upp till Tokholm! Ska bli såå kul o få träffa dem mina kära fd kollegor! Längtar! <3

Nej, sova var det!! Tiden går fort när man har roligt som sagt!
Ska försöka hinna berätta om Henry i morn den busen!! Men det tar vi i morn!
Pösselikraaaam o sov så godis allihopa!


PS: Längtar förresten till det blir tillräckligt kallt så jag kan få börja använda min London möss:
LOVE IT!

 

kram kram


Snabb update

Hej hopp,
har lite halv bråttom. Inte för att jag ska iväg men har en massa saker att fixa med inför morgondagen.
Imorgon ska jag följa med Barbie och Ken till deras vänner i Vasastan på afterwork. Det vankas många männsikor och även barn(!) är medbjudan. Kan bli spännande! Alltid roligt o träffa nya människor! :-D
Jag hoppas dock inte att det kommer en snorig 3 åring och snor sig runt mina ben som det gjorde häromdagen på pendeltåget. Yeäck!

Nåväl, igår efter jobbet åkte jag till Sickla köpkvarter och inväntade Darlingen. Gick in på Din Sko. Och de första paret jag springer över är dessa som fick följa med mig hem!
Ni som känner mig vet ju hur svårt jag har att hitta stövlar som passar! Sjuuuukt knasigt att de passade o allt!


Sedan kom Darlingen o vi gick in o kollade på lite böcker... Nej, ni kan vara lugna....jag läser fortfarande inte!! :-)
Eller jo... sådanhär böcker skulle nog fungera:

Jag vill att ni observerar att det är en JÄTTELÅNG giraff! Så det så!

Nåja, sedan bar det iväg för lite matshopping och vidare hem till huset i Älta.
Karro gjorde sin sjukt goda underbaraste guaccamole. Love it!



Det var en jätte mysig kväll med~über goda taccos... Dock tror jag inte alls på Tacco teroin. För jag kunde INTE äta mer trots att jag gjorde som du sa! :-P

Hmm... Idag har det varit hektikst. Båda cheferna var dä, både från Nobel och ifrån Addici... Har en heeeel del o ta han om o ta tag i. Nästa steg är att kontrollera fakturering genetemot båda bolagen...Ska undersöka mer underleverentörer som vi använder oss av på Addici...o ja...en massa sånna saker.
Men det är fortfarande kul! :-D och alla är snälla! :-D

Nej, dags o hoppa in i duschen! Måste ju kolla hur jag tar mig till jobbet i morn. Kommunalt for the very first time!! Bilen får vila i morn med jag går på afterwork.... Utvärdering kommer, var så säkra!
Vi hörs o ses på lördag!

Pösselikraaaaaam på er!!!

Just det ja!! Nack Forum är riktigt trevligt!
MASSA kuliga affärer



Och just det!!!
SAKNAR ER MINA KÄRA Ericsson kollegor. Ser denna byggnad på Telefonplan varje dag när jag kör av motorvägen:




Saknar väldigt mång andra personer oxå men idag ville jag tillänga en tanke åt mina förra kollegor
BAMSE KRAMAR


Min födelsedag

♥ Hej alla underbara nära och kära och nyfikna ♥


I morse vaknade jag och mådde inte alls bra. Pillertrillare som jag är slängde jag i mig två alvedon och en Noskopin eller vad det heter. Mot rethosta och styrde brumbrum mot jobbet.
Påväg till jobbet står det att den vanliga vägen genom en av två tunnlar var avstängd. Fick lite panik. Jag vet ju inte hur man kommer till jobbet någon annan väg än just DEN vanliga vägen. Billtullar o andra vägar fick mig att svettas. Till jag insåg att dejg bara behövde köra några meter till och ta av en annan avfart för att sedan komma direkt på tunnel nr 2 :-)
Sicken tur! Annars är det ju tisdag så det hade kunnat sluta precis hur galet som helst. MEN nu gjorde det inte det :-)
 Vinden har vänt som sagt! 
På jobbet har jag känt mig jätte hängig hela dagen. Febrig, mojsig o allmänt osocial. Det var ju just det med serviceyrken. Bit ihop o le och var glad även om allt är pest och kolera...
Det gick bra idag iaf :-)
Har pillat med postfack, ätit tårta, grejat med fakturor, beställt catering och ännu mer kontorsmaterial, styrt upp ett konferensrum, bytt toners i skrivaren, fixat papperstrassel i skrivaren, lekt IT människa ännu en gång... Hmm.. Och lärt mig mer om exakt vad man ska använda sig av för borr, bits, skruv, plugg för att sätta upp en anslagstavla. Jag har lärt mig mer om titanspån, Zirconium och skärvätska.
Det ni! :-)
Sedan styrde jag hemåt! När jag kom hem hade jag fått post. En avi att hämta ut i affären.Så jag stack iväg bums.


I pakitiketet fanns min livs kärlek!
Kära vänner! Låt mig presentera min nya sambo: Henry! 



Det var kärlek vid första ögonkastet!

Stig verkar ha hittat något nytt och fräscht på Stureplan för hit till Saltis har han inte dykt upp. Eller så stannade han kvar på västkusten den svikaren... (stig är min fd livs kamrat för er som inte rikigt vet... stig är kult... Stig är/var min plast sill, som fanns vid min sida i vått och torrt... mest i vått...)
Tack Mörtis för att du hittade min livs kamrat!
♥Love you ♥

Nåja, födelsedagen tog inte slut där för en stund senare ringde det på dörren och där stod en fabror med blommor till mig. Blombud! :-)
Gissa om jag blev glad av att få dessa vackra blommor:




Tusen miljoner TACK till dig också!!! De är helt underbara!

Sedan måste jag ju tacka alla ni andra über under-underbara människor som grattat mig på Facebook!
Känns helt overkligt! 74 personer! Helt galet!
Men ni är helt fantastiska som har skänt en liten tanke till mig idag!!
All kärlek till er från mig!

Och med detta tack tänker jag bädda ner mig själv i sängen. Eftersom jag inte känner mig helt kurrant och har en underbar morgondag att se fram emot så känns det bäst så...
I morgon kommer dels en av mina Nobel chefer upp till sthlm ifrån Göteborg. Efter jobbet ska jag åka hem till min darling i Älta och ha taccofiesta :-) mums!!
Så vi hörs på torsdag!

Pösselikraaaaaam

er alla där ute!
Lämna gärna ett litet avtryck ;-)





Wellpappmonster, hosta och Ica Maxi

Hej hej,

sitter här uppkrupen i soffan med datorn i knät och en kopp te. Det var väldigt gott det teét som jag fick av er på E/// ♥

Jag känner mig inte riktigt frisk. Har en jäkla rethosta o huvudet känns som bomull.

MEN dagen har gått fruktansvärt fort idag ändå! När jag åkte till jobbet i morse var det alldeles dimmigt ute.


Sedan körde dagen igång med en rivstart. Har fixat o donat en massa massa saker idag. Mailat ut om passérkort, beställt mer kontorsmaterial, tagit in städofferter, styrt upp IT människorna, koordinerat militären så vissa saker sker fortare än andra, lärt mig hur wellpappermosntret fungerar. Eller rättare sagt hur man tömmer den och binder ihop en bal:

Grejat med en massa papper o pärmar.. OCH ringt min telefonoperatör 3! Det kan jag berätta om en annan dag för jag blir bara arg så fort jag tänker på idioterna...
När klockan var 16:30 tittade jag på klockan o tänkte först att jag hade en två timmar kvar av arbetsdagen. Men icke sa nicke... det var dags att börja avsluta allt jag höll på med för att stänga ner o säga Godnatt till repan...
Sagt och gjort. 17:15 lämnade jag bygget och styrde brumbrum hemåt. Men påvägen hem vid Nacka Forum fick jag syn på ICA Maxi. Kom på att jag inte hade någon direkt mat hemma att laga så jag svängde av där...
Sedan raka vägen hem o gjorde ris o stekte grönsaker.


Nu ligger jag här i soffan, dricker te o kurerar mig. Ska snart ta o krypa ner i sängen.. Tror det är sömn som behövs för min del så ska jag nog bli fina fisken igen :-)

I morgon är det en ny dag med nya utmaningar!! :-D
OCH min födelsedag! :-D
Alla världens paket kan lämnas på Nobel Biocare i västberga ;-P
Tårta kommer jag att få i morgon ändå :-) Semcon fyller 30år och kommer att bjuda på tårta :-D

sov så godis alla där ute!

Och ha en underbar morgondag! Det ska jag iallafall se till att ha (trots tisdag) :-)





tusen järn i elden... precis som vanligt

Jahapp, då har det gått flera dagar sedan jag sist uppdaterade om mitt liv. Tiden går ju så himla fort!
I Torsdags tog jag brumbrum efter jobbet och åkte hem till Karro o Johan i Älta och hälsade på. Det är jätte mys o ha dig nära igen! <3 Vi bubblade om allt mellan himmel o jord, käkade pizza och kollade på underbara bilder från deras bröllop som fotografen Mikaela Rudhner tagit. Måste verkligen återigen slå ett slag för hennes bilder! Älskar dem! Ni hittar hennes blogg här:
 http://mikaelarudhner.blogspot.com

Men annars fortlöpte både tisdag och fredag utan några som helst problem. Inga kaffebönor på golvet, då militären åter var på plats och kunde sköta det uppdraget.
Har fått väldigt mycket gjort under dessa två dagar. Har tom hunnit med att ha ett första möte med några kollegor på kontoret. En sista uppgift hade vi fått ifrån måndagens teambuilding. Och den skulle göras. Men eftersom jag var tvungen o vara kvar i recpetionen så fick vi ha mötet fdär. Det blev lite recepitionshäng kan man säga men det var kul. För nu är ju platsen så himla levande :-) Tror även att depå kontoret känner samma sak.
Känns skönt att ha kommit igång ordentligt med arbetet och att man började känna igen ansiktena och kunna lite fler namn.  Jag har kände mig alldeles vilse i början av veckan. Men sånt får ta den tiden det tar. Någon gång skall jag nog ha lärt mig de flesta av personalens namn :-) bara 160st.... Plugga plugga plugga... :-P
 

Fredagen avslutades i hemmest lugna vrå. Först en liten promenad runt lilla ön där Saltisbadet ligger. Påvägen hem köpte jag med mig sushi hem, hällde upp ett glas vin o kollade lite på tv. Därefter var det verkligen godnatt.

Vaknade tidigt i vanlig ordning. Runt 8 snåret. Pillade med lite kläder jag inte hunnit packa upp, vek ihop tvätt o sånt där tråkigt som måste göras...
Sedan gjorde jag mig i ordning o åkte in till stan och träffade Kristijan. Vi letade snabbt upp ett apotek. Har fått en massa rethosta och kände mig allmänt hängig. Så lite piller o nån alvedon så kände jag mig piggare sedan.
Vi drällde runt på stan, gick o gick o gick. Det TOK regnade.

Lite käk på en italiensk pasta restaurang vid Kungsträdgården. Vi försdökte hitta paraply men de var slut typ överallt. Men efter mycket om när vi såg ut som två dränkta katter fick vi tag i ett paraply. Ett baby blått trasigt paraply. Kristijan prutade på priset eftersom det saknade handtag men fortf fyllde sin funktion. Så det var väl bra jobbat :-)

Vi fortsatte vår skrattfärd mot Gamla stan och skulle leta upp ett fik. Alla fik verkade stänga vid kl 18 så när vi kom till ett fik så sa vi alltid att vi skulle in på nästa... Nästa kom aldrig.... Så vi gick tillbaka till där vi började. Där fanns det två fik. Men då helt plötsligt ville vi inte fika längre utan ta oss en öl istället... Så vi gick vidare o hoppade in på en liten pub Wihrströms eller nått sånt... O drack ett par öl där..
 
Gick vidare till Temple bar o drack vidare... Påväg till slussen skulle vi leta upp Mc D... vi hittade aldrig dit :-P Men vi gjorde ett fint litet stopp på ytterligare nån pub. Jätte nödvändigt med en Irish coffe som avslut.
Det var iaf en sjukt trevlig o kul kväll! Skrattade i princip konstant i 12 timmar.
Idag vaknade man o var väl inte allt för pigg i ögat. Men en dusch o en liten promenad runt ön gjorde susen....
Fast nej... jag ljög... Är tokdöd än...

MEN inte så död ändå tydligen för jag tog mig in till stan återigen på upptäcksfärd. Hittade ut till Hagaparken och tog en lång promenad där! Kollade in vart Viktoria o Daniel ska bo. Kollade på alla fina träd som börjar inta höst färger! Note to myself: Måste ta med mig kameran ut snart o fota lite sånt fint! :-)

Det var iaf oxå sjukt trevligt! väldigt skönt med en massa luft även om man kanske helst av allt velat ligga kvar i soffan resten av dagen/kvällen.

Hemma igen o lagade matlåda till i morn. O nu är det dags o bädda ner mig själv. Hoppas på att få sova inatt utan en massa rethosta. Har inte tid o va sjuk nu!!!


På tisdag är det min födelsedag! Funderar på om jag skulle försöka mig på att baka något o ta med till min kollega på tisdag... Vi får se... Det är ju inte så att mina skåp är överfyllda med mat och ingridienser direkt. Men jag fick ju en fin bok av er Ericsson kollegor! Den ska jag nog se till o göra något ur! Mums! Ja så får det bli... Göra något som inte kräver elvisp :-P



Hmm... Nej...dags o krypa ner i sängen tror jag...är ju döden döööööd!
Ha en jätte bra ny nästa vecka allihopa!
Har fått skäll för att det gått flera dagar sedan jag uppdaterade sen sist. Ska försöka bättra mig!

Och du Lilian förresten!! Bra jobbat!! Du fixar det!






Öppningsdagen och Fartkamera

Idag öppnade vi officiellt receptionen. Det blev inte någon invigning såsett men ev blir det en i nästa vecka. Vi får se. Men idag gjorde jag en mer eller mindre riktig arbetsdag. Lite annorlunda var det ju i och med att vaktis fortfarande är på kurs. I morgon är han tillbaka igen. Då ska han få att göra :-P
Byta miljöovänliga fat med massa kemiska saker i...Har inte varit o ronderat på detta men vaktis sa att det borde vara ok medan han är borta ändå. I morn får vi svaret.
I morgon ska jag även upprätta en konferensrums policy, kolla igenom rummen, möblera om och utfärda en plan på hur allt ska se ut och vad som ska finnas i dem osv...
Sedan blev jag inslängd i någon friskvärdsgrupp bara sådär att bero på... FEEEEL person på det. Förslag på vad man kan tänkas göra som aktivitet mottages gärna. Det ska typ bara steg tävling, cykla till jobbet...osv... Jag behöver ha andra förslag. För i mitt huvud står det helt stilla...
Annars känns det som att jag börjar komma in i jobbet lite. Fick ju i gång datorn igår eftermiddag. Och kunde börja strukturera upp den... Idag har jag gått igenom allt igen, fixat pärmar o grejat o donat.
Har lärt mig om fakturor så nu ligger den bollen på min lott. Har beställt en massa kontorsmaterial... Hmm... Jagat paket på alla 7 olika plan. Fixat med kaffe maskinerna. Som jag förövrigt är ovän med just nu. Iallafall den som ligger på plan 6 där jag arbetar! Den trilskas med mig. I går åkte all sump ut på golvet... Och gissa... Det fanns ingen sopkvast o skyffel... Pappmuggar fick bli min räddning.
I morse hände en olycka till.. Skulle fylla på bönor. Och påsen var öppen! 2 kg kaffe raqkt ut över hela golvet. GRATTIS och GODMORGON Torsken!!
Nåja... hittade en avhuggen sopkvast och fick böja mig smidigt som ett kassaskåp o plocka upp alla bönorna...

Annars har allt fortlöpt som det ska. Har verkligen MASSA saker att ta tag i. Men det är kul! Löngtar tom till i morgon att gå till jobbet. Det var ett tag sedan man gjorde och den känslan är underbar!
Längtar förvisso till helgen oxå men just nu är jobbet mitt liv...

Hmm..JO! och påvägen hem satt jag och funderade över fartkamerorna... Genom södertunneln finns det massa kameror som man inte ser vart de sitter. Har bara lyckats lokalisera en hittills. hur som helst... Idag när jag körde satt jag o funderade på hur det var när de sänkte hastigheten pga bilköerna. Om kamerorna anpassade sig då eller hur de gjorde.... Då kan jag be att få tala om svaret på det nu.
JA DET GÖR DEM!!
Tunneln delar sig från att vara 3 filer och blir 3 filer eftersom ena filen går åt et annat håll mitt i tunneln.
Alla verkar svänga av i den avtagsfilen... Och jag ligger kvar i filen längst ut till vänster. En bil kör till höger brevid mig, lite snabbare än mig...
Och VIPS så blixtrat det! Från höger sida... Jag ber till gudarna att bara den högra bilen kom med! Jag satt även o pillade mig i sinisktet o hoppas att hela armen täckte mig så de inte luskar ut vem jag var....
URK!! Det kändes som att Stockholmarna önskade mig välkommen!!
Men men... domen kommer o ni lär bli varse om den... Den dagen, den sorgen...

Till något mycket bättre:
bröd!
Igårkväll när jag höll på att gå o lägga mig så knackade min hyresvärd Bigge på dörren som leder in mellan våra lägenheter... Och så sticker hon in huvidet och har med sig nybakat bröd i en påse till mig. Hur gulligt är inte det???? :-D Gissa om jag blev glad! Gott är det brödet oxå! Jag har ätit det förr :-)

Nu håller jag på att tvätta. Lyckades att glömma att sätta på kranen när ajg satte på första tvätten. men kom på det nu så NU jäklar är det dags o byta i tvättmaskinen o ta ut den RENA tvätten...

I morn ska jag åka hem till Karro o Johan direkt efter jobbet. Blir mys!
Så i morn blir det inte så mycket bloggande. Kommer nog hem rätt sent skulle jag tippa på.
Att bero på min blogg! Sjukt kul att ha hela 44 st unika besökare varje dag! :-)
Ni som läser får gärna ge er till känna :-)
En liten kommentar blir jag bara glad av o har ni frågor om livet här uppe är det bara o slänga ur sig dem :)

Nu dags för en fight med tvättmonstret. Ni vet han som alltid käkar strumpor!

Kraaaaaaam på er!!!

PS: Sorry för så mycket text och inga bilder alls....


Glömde ju.....

Visa fåniluren jag fått idag:


Sony Ericsson så klart! :-)
Och nr får ni maila mig om, om ni vill ha :-)


BTW så är jag hungrig... och sugen på kladdkaka..... En viss person har retats med o käkat chokladkaka i 2 dagar i rad! Taskigt!! ;-P 
Och Förlåt kära fd kollegor... Det var dåligt av mig att inte bjuda på det innan jag slutade!
MEN!! Det betyder att jag måste få komma på besök snart!


(Bild lånad från Metro recept)



Tisdagen som blev en super tisdag :-)

Vinden har vänt! :-) Tisdagar är kanske inte så pjåkiga trots allt??

Vaknade och tittade ut och såg detta:


SOOOOOOOOL!!

Tänkte att det säkerligen skulle bli en bra dag. Det blev det återigen :-)
Dag 2 är avklarad, jag är något klokare om än väldigt trött. Fötterna har fortf blåsor o gör HELVETISKT ont...

Idag har jag agerat både receptionist och vaktmästare. Tagit emot en massa paket och pallar, skickat elskrot, fixat en massa passérkort, tagit emot nyanställd.
Roddat upp all data i receptionen, mappat upp en massa dokument, fixat kaffemaskiner, HR papper, bytt kontaktperson och uppgifter hos olika leverentörer, hälsat på mer människor som jag fortf inte minns namnen på.

160st är de som jobbar i huset har jag fått höra på omvägar... De jobbar dygnet runt inne i själva fabriken.

Jag däremot arbetar egenltigen endast mellan 8-17 och det är här till vänster som jag sitter:



En lampa har pajat, I know. Ska ringa om det i morn :-P

Annars måste jag få dit någon växt eller så där på disken. Ser lite tomt ut.
Att bero på växter så fick jag en välkomstblomma av företaget idag :-) Så söta så!



Jag har inte så jätte mycket mer att tillägga idag... Är trött i vanlig ordning. Massa infromation och intryck att ta till sig. Men jag gillart! :-D

kram på er!!
Och, jag saknar er även om jag har det bra här!!!



Lådbilar och kemisktavfall

Hej hej hallå!

Vilken galen dag jag har haft!
Det var givetvis köer till jobbet i morses. Men det tog ca 30-35 minuter. Så det blir bil även i fortfsättningen.
När jag kom till jobbet träffade jag en tjej i hissen som frågade om det var jag som var Therese. Hmm.. Efterlängtad? :-P Därefter träffade jag min nya kollega Rickard. Sicken kille haha... Militär ut i fingerspetsarna. Och prata kan han. Vi gjorde "ockulär besiktining" av kaffemaksinerna, kollade kemiska avfall, vandrade runt, runt runt och runt. Snacka om att jag har ont i fötterna nu!!! Jäklars i min låda! Så illa så jag tom fick hoppa in på Nacka Forum efter jobbet o köpa nya skor :-P
Idag rivstartade det oxå... Höjdarna från Schweiz skulle komma. Och min kostym dök inte upp förrän precis innna jag skulle gå hem. Så det kändes lite halvt om halvt sådär o hälsa på dem. Men men... De var jätte trevliga :-)

Så här kommer jag att se ut fortsättningsvis varje dag på jobbet:



Nåväl... På morgonen var det en tysk som jagade på mig o Rickard om att skaffa fram en stopp skylt. Ni vet en sån där paddel med en grön o en röd sida. Så vi slog våra kloka huvuden ihop och tillverkade detta..
Där efter fick vi samtal om att vi skulle vara med på en teambuilding aktivitet.
Så vi infann oss på plan 5 där alla andra var. Där fanns 3st lådbilar. De skulle vi serva med att byta däck, tanka och byta regplåt. Laget som var snabbast vann. Vi fick 3 chanser på oss och efter varje omgång så gick det ut på att man skulle försöka komma på lösningar som gjorde processen snabbare...
Det var kul iaf!

Alla här verkar vara jätte snälla!! Det flesta har en ålder på runt hmmm 32-36?! Jag tror att detta kommer att bli super bra! Det finns enormt mycket att göra och enormt mycket att lära sig om allt kemiskt.
Vi får väl se lite hur det slutar. För på kollegan verkar det lite mer som att jag både ska vara vaktis o kunna hans arbete och även vara receptionist. Vi får se hur det slutar. :-)

Det fanns en kille från Borås på kontoret... En IFK´are som berättade att sthlms IFK´are hade sin egna lilla stammis pub när det var matcher. Och idag var det ju viktigt i och med derbyt mot GAIS...

Militären har visat hur man putsar kaffemaskinen... Som förövrigt gjorde relativt gott kaffe. No more Selecta här!! :-) Nu är det bara "smiling faces! kaffe :-)

I morn kommer min teamleader Annicka istället för Militären. Då blir det lite mer receptions tjänst skulle jag tro. För på onsdag så ska den officiellt öppnas. Då hoppas jag på att kunna komma in i datorn, ha fått sim-kort till feletånen osv...

Att bero på feletåner! Sjuuuuukt störigt! Jag har ingen täckning här hemma. Har alltid sagt att Tre är skit... Och det kommer jag stå fast vid till jag dör...
De håller på o grejar med några master o vad det nu var sa min hyresvärd, men det lär väl dröja ändå innan något händer... Så... det blir lättare sagt än gjort o få tag i mig... datorn är det hetaste tipset. Och sedan kan ni riunga mig på jobbtelen men kommer inte kunna ringa ut på den eller skicka sms...
Bara så ni vet vad det är som händer eftersom jag inte svarar på sms o har avstängd fånilur imellanåt... Ibland går det så ge inte upp :-P Nån gång kommer samtalet o sms´en fram :-)

Nu är det dags för lite vaniljyoughurt o Müsli. Sedan blir det en tidig kväll idag. Totalt sten död!
Kom ifrån jobbet 40 min senare idag än som var tanken.

Islo Pislo på er alla monsterdiggare


I helgen har ett nytt äventyr börjat!

Ja, helgen var starten för ett nytt äventyr! Det kommer att bli så himla bra! Jag känner att jag redan stortrivs här. Visst kommer jag sakna väldigt många kära männsikor, men de finns ju kvar...
Även om de senaste två veckorna har känt som om jag skall försvinna ifrån jordens yta, så är ju inte fallet så. Jag har bara flyttat några 50 mil längre bort. Till möjligheternas stad...
Det har varit två mycket omtumlande veckor sedan jag kom hem ifrån Turkiet... Mycket saker har hänt, många intryck, mycket känslor... Det har varit två konstiga veckor där man känt att man inte riktigt kunnat vara riktigt glad, ledsen eller något... Det har varit väldigt vemodigt att lämna något som egentligen är hur bra som helst... Det är nog det bästa jag haft i hela livet även om 2 av de 3 åren i Göteborg varit väldigt jobbiga....
Färdig städat och jag chillar i 2 min innan avskeds surprise <3


Men när jag satte mig i bilen och påbörjade min resa upp mot Tokholm, kände jag att jag hade tid att tänka. Tid att släppa taget om, tid att landa, tid att ställa mig in på det nya livet jag har att vänta.
Det här kommer att bli bra!! Cause- I´ve got a feeling.... :-D
Bilen var fullpackad!

När jag kom fram till mitt nya boende blev jag positivt överraskad. Jag trodde faktikst det skulle vara en sunkig liten 19kvm.... Men icke sa nicke! Det är jätte fint o fräscht. Ligger på världens finaste plats. Vattnet ligger 200m bort, jag har naturen alldeles utanför och det bästa av allt, det är mitt egna. Där jag inte blir bortkörd någon bestämd tid, där jag kan stänga dörren om mig när jag är trött och på mindre bra humör.
Mitt nya hem

Utsikten ifrån nya lyan


Det kommer bli bra det här!!

Idag vaknade jag, bryggde lite kaffe och satt o njöt en stund innan jag tog tag i mig själv och åkte och kollade hur man tog sig till jobbet. Blev glad för det var väldigt lätt :-) Massa filer att korsa i rusningstrafiken men det är väl bara o tuta o köra o va tuff o våga :-)
Det är mitt nya jag btw.... Jag ska va mycket tuffare o verkligen våga säga ifrån mer... Slut på att bli överkörd...
Nu ska mitt liv bli ett bra liv....! Det ska vara slut kämpat! Nu är det vind i seglen och jag är redo att följa med!!
Är du?....


Följ mig här så får du ta del av en del av mig :-)

I morgon är det första dagen. Det kommer att bli jätte kul! Ser verkligen fram emot att träffa mina nya kollegor :-)
Min nya arbetsplats

Det ser inte mycket ut för världen utanför, men det är väl insidan som räknas? Eller? :-)

Ha det så bra så hörs o ses vi!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0