Sysselsätter mig för att inte tänka...

...måste sysselsätta mig med diverse saker för att inte tänka... Så i fredags var jag på afterwork med jobbet. Det var en blöt tillställning med "öppen barnota" och många drinkar.
Men trevligt hur som helst! :-) Vi var väl runt en 20-25 personer som mest. Riktigt kul att så många slöt upp.
Att jag var sist därifrån var väl kanske inte så ovanligt ;-) Men är man "värd" för något så är man.

Idag har jag varit på IKEA med Karro och Johan iallafall. Det har varit en jätte bra dag! Trodde att det skulle vara dunder mega super mycket folk där med tanke på att det var söndag och löningshelg. Det var helt ok med folk. Lite trångt på köksavdelningen men annars var allt under kontroll.
IKEA är ju just en sån plats som jag gärna åker till när jag behöver skingra tankarna lite så idag vart det perfekt för en sådan tur....
Jag fick köpt lite trådbackar till min gaderob. Ska försöka styra upp lite där nu så det blir ordning o reda på mina grejer som bara dräller överallt nu. Måste tänka till o använda den lilla ytan på maximalt bra sätt.
Köpte mig en liten pall oxå så korta jag ska nå upp i skåpen ;-) Ett 3vånings kakfat att ha mina frukt o grönt saker på. En helfigursspegel och ytterligare en plastback att ha under sängen med extra täcken o grejer i. Nu ligger de i en svart sopsäck. Känns sådär...
Värmesljus och en salladsskål, rosa servetter, 4 matskålar o 4 assietter och ett set med plastredskap blev det på dagens shopping.
Känner mig nöjd men jag skulle fortfarande vilja ha en ny tv bänk och ett soffbord och en rund matta... Men allting kostar ju pengar och det är lite väl mycket andra saker just nu som är viktigare.... Man ska ju även ha plats för det oxå ;-) Och jag kan ju inte bara slänga ut Bigges saker bara sådär. Tåls att tänka på hur jag ska lösa det hela.

Nu ska jag göra mig redo o gå o lägga mig... Hoppas den här veckan går snabbt, att det är mycket kuliga saker att göra på jobbet... Så tiden går fort... Slippa tänka så mycket!  

Kram kram

Tog en sväng på Forum för att tina lite...

Gud vad kallt det har varit här i Tokholm hela veckan. Minus 23 grader i går och idag.
Bilen vill knappt starta. Bara lägger av om jag låter den stå på tomgång. Så jag har utarbetat en taktik. Och den är inte snäll... Iaf inte mot mig. För den går ut på att inte ha någon värme på alls i bilen....Ingen musik osv... Så lite batterikraft som möjligt... Och peppar peppar så har jag kommit fram och tillbaka till jobbet hela veckan.
Nästa vecka ska kollegan ta med sin motorvärmare så ska batteriet få en rejäl uppladdning....
Men på hemvägen så svängde jag in på Nacka Forum. Ska ju iväg på afterwork med massor av personer från jobbet. Och kände lite panik (som vanligt) över vad man skulle ta på sig... Så jag svängde förbi och hämtade upp jeansklänningen. Dock provade jag en storlek och den var för stor... Orkade inte prova en andra gång så jag roffade åt mig en storlek mindre, men vi får se om den passar... Hoppas! Ska ta en dusch o testa...
Men iallafall så ställde jag mig i parkeringsgaraget. Bilen fick tina upp lite och JÄDRARS vilken skillnad det var...! Kändes bla på växellådan som verkar frysa... Så nu hoppas jag att bilen fungilerar till i nästa vecka då den ska få lite elkärlek... 
I morgon är det alltså afterwork med jobbet. Tror dock inte jag kommer bli så långvarig för denna vecka har varit sjukt jobbig! Det har gått i ett! Men samtidigt har det varit kul!... Gillar när det är massa olika saker o göra. När det är tempo på saker o ting....även om jag klagar att jag är trött nu såhär på kvällen. 
Så det blir till att åka kommunala åbäket i morgon. Hoppas på att det inte är 23minus grader dock när jag ska gå från Telefonplan... 
På lördag har jag inte planerat någonting. Det får bli en lugn o skön hemma dag.
Och på söndag har Karro bokat med mig sedan 4 veckor tillbaka, till IKEA. Så det kanske är lika bra att det är en lugn o skön hemma lördag med tanke på vad man ska göra på söndagen. IKEA kungenskurva+lönehelg+vårkänslor i alla hem= KATASTROF!! Nåväl...
IKEA brukar gör mig på gott humör. Jag ska köpa en massa plastbackar så jag kan styra upp mina gaderober lite bättre. Annars blir det inte så mycket mer för min del... Lönen var usel med tanke på att jag varit sjuk 2 veckor i januari. Sedan ska jag ju resa... Så pengar måste sparas!

Att bero på pengar och knät så ringde min läkare till mig i går angående de brev jag skrev till honom i förra veckan ang kompletteringen med immunförsvaret och att "mitten muskeln" inte reagerar som den ska... Han förklarade på ett bra sätt. Att muskeln inte fungerar som den skulle har han redan skrivit. Men det här med immunförsvaret så blir det tydligen inte sämre av antibiotika... Och det är väldigt svårt att påvisa det om man inte har någon sjukdom eller blodsjukdom som gör att de vita blodkropparna är mindre (eller hur det nu var)....
Så det blev inget där...Men jag väntar fortfarande på besked... så fortsätt gärna o håll tummarna för positiva besked gällande utbetalning av invaliditetsersättning.

Att bero på pengar... Min kollega är ju lite militärgalen... Han ska anmäla sig till att gå högvakten. Och vet ni? De har svårt att få folk nu eftersom det inte finns så många värnpliktiga längre...
Så nu betalar de 19000kr för 4 dagar...Nästan så man skulle gå med i hemvärnet och anmäla sig ;-)
Haha... sa det till kollegan att det skulle nog inte gå så bra med tanke på mitt knä. Men då sa han: Då kan du anmäla dem för diskriminering!
Haha... lite kul tyckte jag... sicket samhälle vi lever i....

Nej... nu ska jag ta en dusch... prova klänningen och dra täcket över huvudet....
Lever gör jag men det är nätt o jämt.... Hoppas på en riktigt rolig afterwork i morgon. Många tankar som snurrar o inte känns bra så det ska bli riktigt kul att göra något och slippa tänka!

kram kram


Godnatt

Försöker att förtränga min onda hals igen... *suck*

På fredag har jag ju fixat ihop en afterwork med hela jobbet. Eller hela och hela... Alla är inbjudna men jag vet inte hur många som kommer. Men det pratas om det runt om i fabriken och vad jag har hört så kommer väldigt många personer :-)
Kul tycker jag att man fick lite gehört :-)
Så jag vill INTE  bli sjuk. Det vill jag inte ändå för jag tycker att det räcker nu... Och speciellt med halsont. Så jag vägrar....och stoppar mig själv i säng tidigare än tidigast.
Godnatt

 


Talluddsvägen 4c - Den skulle jag vilja ha...

Har surfat runt lite på Hemnet. Sökte på lägenheter under 1 miljon här ute i Nacka kommun.
Fick då fram demma som inte är prissatt ännu.
Men jag blev lite kär i den. Se själva varför!








Avgift

3 598 kr/mån. I månadsavgiften ingår kabel-TV och förråd coh parkering. + separat kostnad för vatten ca 167 kr/mån.

Planlösning

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnande hall med klinkergolv och avhängningsmöjligheter. En trappa från hallen mynnar ut i sällskapsdelen. Den generösa takhöjden, de stora fönstren samt de ljusa färgerna ger en härlig känsla av rymd.

KÖK
Fräscht kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Gott om förvaring bakom vita skåpluckor. Goda arbetsytor. Den maskinella utrsustningen består av kyl/frys, spis samt diskmaskin, all utrustning i rostfritt utförande. Öppet upp till taknock.

VARDAGSRUM
Den öppna planlösningen ger otaliga möbleringsmöjligheter. På golvet ligger ett vackert parkettgolv och väggarna är ljust målade. Utgång till balkong i soligt läge, samt två stora takfönster som släpper in rikligt med ljus.

SOVRUM
Stort och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt gott om förvaring i rejäl klädkammare. Stort fönster med utsikt mot gröna omgivningar. Vitmålade väggar samt parkettgolv.

BADRUM
Rymligt helkaklat badrum med klinker på golvet. Här finns dusch, WC, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme.

LOFT
Loftet om ca 28m² (biyta) är öppet ner mot sällskapsdelen och erbjuder många disponeringsmöjligheter. I dagsläget disponeras ytan som ett barnrum men kan även disponeras som vardagsrum eller varför inte ett sovrum. Möjligheterna är många. Ett flertal takfönster låter ljuset flöda in. På golvet ligger ett vackert parkettgolv och väggarna är ljust målade.

Balkong/Uteplats

Balkong i söderläge.

Byggnadsår

2003-2004





Att: våga, drömma, hoppas, försöka och tro - Det är det enda man kan göra :-)
När det gäller allt!

Nu ska jag göra mig redo för en god natts sömn för att orka med en hektisk vecka på jobbet. I morn är kollegan tillbaka igen.
På gott och ont.

sov så gott allesammans!


Experiment

Hej hopp på er!

Idag har det blivit många inlägg :-)
Hämtade min Iphone igår som ÄNTLIGEN är tillbaka och upplåst! Men... alla telefonnr har givetvis försvunnit och det går inte att synka tillbaka dem i Itunes som jag trodde det skulle gå. Attsingen kattsingen....
Så jag har inga telefonnr kvar. Så skicka gärna över era nr på nytt till mig i ett sms eller mail eller något.
Men ni kan nog inte förstå riktigt vilken jäkla frihet det är nu när jag ÄNTLIGEN slipper ifrån 3!! :-) Jag har täckning i HELA lägenheten. Överallt vart jag än håller hus!!! Är super nöjd med Halebop hittills!



Hur som haver! Solen skiner även idag men det är minus 17 grader ute. Ska ändå pälsa på mig o gå ut o ta en liten promenad idag. Behöver solljuset o lite frisk luft så jag bibehåller den glada Therese som är just nu.

Igår kväll startade jag Experiment Mary Kay. Jag ska testa en serie som har bevisad effekt på 3 dagar.
Ska dokumentera/fota varje kväll så får vi se om det fungerar som det ska :-) Och jag själv ska givetvis vara ap noga med att göra precis som man ska morgon och kväll.



Kan va trevligt o sälja något som man vet fungerar! :-) De andra rengöringscremerna är jätte bra. De är sköna i ansiktet. Det är dock synd att man inte började med allt detta när man var yngre. Så det liksom satt i benmärgen  och var helt naturligt. Nu kan man ju tycka att det är jätte jobbigt när man är vråltrött o bara vill sova....
Men men... jag ska verkligen ge det ett försök nu så får vi se :-)
Jag ska även se till och packa upp de två lådorna med produkter och kolla igenom vad det är jag har att bolla med egentligen. Har inte haft någon lust till det tidigare.
Men nu ska vi se om inte jag kan få lite fart på detta projekt!

Att bero på kyla så känner jag verkligen av den i knät. Det gör ont och värker en hel del i det. Men visst ser det ok ut ändå med tanke på att de varit inne och rotat i det 7 gånger...?!



Jag fick papper i veckan nu att de mottagit allt för en sista invaliditets/ skade ersättning bedömning hos patientnämnen. Eller rättare sagt: "Vi skickar nu dina papper vidare till vår medicinske rådgivare"... 2 månader ska det ta på ett ungefär innan jag får svar.
Till dess hoppas jag på att ha fått svar och pengar ifrån Länsförsäkringar. Trodde att Folksam skulle gå på samma bedömning som LF men de skulle själva bedöma skadan, så jag skickade iväg ett brev till min läkare i torsdags att de skall kopiera de intygen de har gjort och skicka till Folksam. Sedan har jag även bett om en komplettering av intygen pga mitt dåliga immunförsvar... För det är ju något som har blivit betydligt sämre efter all medicnering. Jag hoppas Läkaren tar tag i det på en gång. Så vi alla kan bli klara med detta evighetsfall....
Nåväl! Håll tummarna för mig att jag iallafall kan få LITE plåster på såren efter dessa år och kommande kanske man ska säga. För ont kommer jag alltid mer eller mindre ha pga alla brosk och kylan som är nu tex.....

Dags att sätta fart denna dag!
Taccohej!
Ha en fin dag alla fina därute!




Hur könsbestämmer man flugor?


En kvinna kom hem och klev in i köket och ser då sin man med flugsmällan
i högsta hugg....
- Vad gör du?
...- Jag jagar flugor...
- Har du haft ihjäl några?
- Ja, 3 hanar och 2 honor!
Mycket fascinerad frågar hon:
- Hur vet du skillnaden mellan hon-flugor och han-flugor?
- 3 satt på ölburken och 2 på telefonen .... =))


Gammel Gäddan 32år idag!


Bamse grattis kramar på bästaste Gammel Gäddan!!!






Hoppas du får en super duper bra födelsedag!!
Hade jag kunnat teleportera mig till dig hade jag gjort det.... och tryckt en tårta i ansiktet på dig :-D
Kraaaaaaaam

Önskar Torsken


Känner mig lite gladare igen! :-)

Yepp, alla har vi våra upp och nedgångar men denna vecka har jag tagit tag i saker o ting.
Jag har sagt nej, jag har sagt mitt, jag har övervägt, jag har vridit och vänt på tankar, jag har fått raka frågor, jag har fått energi. Jag har haft en riktigt tuff vecka men i fredags kändes det som att allt vände!

Kom till jobbet och allt kändes super bra. Mötte alla kollegor med ett stort leende och så blev det en massa skratt från första minut. Det kändes som en bra dag! Och det blev det!
Alla arbetsuppgifter var roliga. En massa akutsaker så som att boka flyg och hotell åt en kille som knappt varit utanför sverige. Som fick åka iväg till Bryssel bara sådär hux flyx för att lämna ett akut jobb fabriken gjort. Han fick 2,50tim på sig att hinna hem en timma bort och ta sig till Arlanda o komma med flyget.
Jag sa det till produktionschefen att de kunde ju ha skickat mig ;-) Jag hade åkt på stört! :-P Älskar ju att resa o flyga o greja.
Och att ber på resa!!!! Mörtis är så jäkla bra! I går hade Ving nämligen happyhour på resor i slutet av april/maj mellan kl 12-14. Mörtis hade spanat in en resa hon ville åka på. Jag själv har inte haft tid o ork till att titta så mycket. Så jag sa: Boka precis vad du vill, bara vi kommer iväg någonstans. Bort ifrån allt o kan få samla lite ny energi.
Gissa vilka som ska ligga här den 28 april???



Mörtis och jag!
Fiskresan 2.0 går mot Kreta och Makrigialos (haha låter ju nästan som Makrill...)
Ocean Beach Club Resort - Ett nytt SPA hotell

Och eftersom Mörtis är så bra och fixade resan på denna tidpunkt är vi heller inte ruinerade för vet ni?
2800kr gick den på!!!! (Ligger runt 5-6 tusen annars)
Titta här och njut! Det gör iallafall jag!!



Vad säger ni? :-) Nice va?
Hotellet ligger precis vid havet, rummet vi ska bo i har havsutsikt och kvällssol. Helt underbart! Längtar så jag blir tokig! Semester är redan fixad och godkänd :-)
Nu har jag verkligen något att se fram emot!

Som om detta var nog? Nope- Jag fick ett annat jätte bra besked eller vad man ska säga igår! Och ingen är gladare än jag! Lyckligast i hela världen typ!!

Så efter jobbet åkte jag till affären köpte mig lite oliver och tvättmedel. Den braiga dagen skulle firas på kvällen med tvätt, lite vin och olivätning :-D
Har nog aldrig tyckt det varit så roligt att tvätta som det var i går :) Inte på grund av vinet, utan bara för att jag var så glad hela jag!! :-)
Men att bero på vinet. Rekommenderar verkligen detta:

Trio Merlot Shiraz Cabernet Sauvignon (nr 6556)
   
Land Chile
   
Distrikt Rapel
   
Alkoholhalt 14,0 %
   
Färg Tät, mörk, blåröd färg.
   
Doft Mycket fruktig doft med rostad fatkaraktär, inslag av mörka bär, örter och vanilj.
   
Smak Mycket fruktigt vin med rostad fatkaraktär, inslag av mörka bär, viol och vanilj.
   
Användning Serveras vid 16-18°C till rätter av fläsk-, lamm- eller nötkött.
   
Fyllighet=8
Fyllighet
Strävhet=7
Strävhet
Fruktsyra=9
Fruktsyra
  Fläsk
 
Lamm
 
Nöt
 
Buffémat
 


Idag är det annars lite snorigt i näsan, det ser kallt ut ute men solen skiner så fint och den vita snön är så fin. Kanske skulle ge mig ut med lilla kameran idag igen? Gå åt andra hållet som jag inte brukar gå åt :-)
Mmm.... Men först ska jag dricka upp mitt kaffe och njuta en liten stund till i myskläder uppkrupen i soffan. Och av att det är lördag! En riktigt bra lördag dessutom!!

Stor kram på er alla och förlåt för att jag varit så gnällig!!!
♥♥♥♥♥♥♥♥


Sleepless


(önskar att det där var jag... det ser så skönt ut...Skulle vilja ha en stor skön o fluffig säng...)

Har sovit i 2½ timma.... varit vaken 2½ timma.... kan inte somna om... Så nu försökte jag göra något annat istället för att ligga kvar i sängen o vrida o vända på mig...
Orolig i kroppen antar jag. Många tankar som snurrar.
Har möte i morn em. Kommer att få hjälp på jobbet hela dagen i morgon av en backup från manpower.
Betyder alltså att jag kan få äta min matlåda för första gången på 2 veckor, i lugn o ro. Wohoo!

Är glad för papps iaf som ska få testa på en annan metod kanske redan från och med i nästa vecka. Håller tummarna att det kan fungera bättre så du får känna dig lite piggare och slippa all värk och bara känna dig sämre hela tiden. 
HOPPAS!!! Hoppas jätte mycket!!!!
För jag önskar jag kunde hjälpa dig på något sätt så du fick ett drägligt liv.
Men jag är inte så bra på att laga hjärtan... Inte ens mitt egna som egentligen bara behöver lite plåster...
Tack Lilian för att du är så underbar o ställer upp för min papps!!




Ska ge sömnen ett försök till... Klockan står inställd på 04:50... Kommunala åbäket väntar i morn...
Kram på er alla och hoppas ni sover som godast nu!


Post problem

Har ingen tur med posten just nu.
I förra veckan skickade jag iväg min mobil för upplåsning hos Tre... Det var på tisdagen. På fredagen tyckte jag det var konstigt att jag inte hört något ifrån dem att de fått den.
Men så i måndags så mailade tjejen att fåniluren dykt upp och att hon skulle fixa den o skicka tillbaka den samma dag.
Den har fortfarande inte dykt upp... Hoppas den kommer i morgon. För jag saknar min Iphone och alla telefonnr. Har kanske 3-4 nummer just nu...

Sedan skickade jag iväg en grej till Mörtis i onsdags. I går var jag så nyfiken och frågade om hon fått något. Men det hade inte kommit fram så jag tänkte att om telefonen tar så lång tid att komma fram så borde brevet vara framme så som idag. Men idag när jag kollade posten på jobbet så hade brevet kommit tillbaka. Skickade i ett Nobel kuvert. Adressaten fanns inte på angiven adress... så himla sjukt. har ju skickat dit en massa gånger och flyttat har hon INTE gjort....

SÅ jag har alltså ingen tur med posten just nu... Men har nu testat att skicka om brevet men denna gång till Borås. Håll tummarna!! :-)
För det är godjuligrattispostis till Mörtis som skall levereras. Viktigt viktigt! :-)

Nu blir det pannkor här på Gamla Skolvägen... kan säga att jag är MÅTTLIGT sugen på dessa oxå: http://www.bloggfamiljen.se/2011/02/13/ooey-gooey-brownies/

Hur goda ser inte de ut att vara?! Som en sockerbomb..!!  Men det kanske är det jag behöver för att bli lite gladare... ;-)

kram på er


Det norska inlägget

Eftersom jag känner mig lite nere just nu så försöker jag att ge det norska glada språket en chans att få mig på bättre humör!
Tackar Google translate för det... ;-)

Tirsdag. Jordens tristeste dagen. Tanker spinne mer og mer til i fremtiden ... Jeg er sliten. Skulle ønske jeg var bare så glad det bobler. At alt var jobb. Det var morsomt! At det var under utvikling! At jeg var fornøyd med sine kolleger. (Mange mennesker jeg liker).
Å elske livet ikke består av lengsel og tristhet

Jeg
blir deprimert! Trist og skuffet. De følelsene er, men håper begynner gir dessverre måte.
Det er latterlig. Enten du vil eller du ikke vil? Jeg vil .. jeg liker deg! Men det er vanskelig å kjempe for oss alene.
Hva vil du gjøre?

Jeg trenger en ferie Kom deg bort og bare være for en stund. Jeg trenger sol og varme som kroppen min og meg selv begynner å føle seg bra igjen.
Jeg skal ikke leve i Sverige. Jeg er ikke skapt for dette klimaet.

Venter forsikringspengene, jeg går bort på en tur en gang! Alene eller med et villig sinn! Jeg og litt hvile selv.

Gi meg beskjed hvis noen ønsker / kan med!
Gi meg beskjed hvis du httar livet mitt et sted!
La meg vite hva du vil ...

Håper å våkne opp bedre side i morgen. Tirsdager er virkelig ikke min dag! = Uflaks

Beklager...


Man kanske borde...?!



(Bilden är snodd av GammelGäddan)

Just nu lockar det verkligen! Strunta i allt och bara åka iväg någonstans i världen och uppleva saker o ting, 
skaffa sig ett liv och inte komma tillbaka...
Oansvarigt men lockande...
Men vad har jag här?
30 års kris?!
Äventyrslysten?!
Eller är det ännu en flykt från verkligheten?
Jag vet inte...
Trött på att inte ha medvind i seglen...
Man kanske borde våga? Innan det är försent? Eller är det redan försent?
Vad vill jag?!
Vad borde jag?
Ge upp och sticka eller kämpa vidare?

Vet nog svaret innerst inne... Jag är en kämpe och ger inte upp i första taget... Men jag önskade att vinden kunde börja blåsa i rätt riktning...
Det kanske den gör på en annan plats på jorden? Vem vet... Ska jag våga?
Är det nu eller aldrig som gäller?
Vem vet...?!





Har ingen lust...

Har ingen lust med något idag. Jobbet, Zumban, livet i allmänhet.... Inte min bil heller tydligen för den ville knappt starta i morse.
Fick skrapa både utsidan och insidan och det tog 30min innan jag kunde köra mot jobbet.... Likadant var det att ta sig ifrån jobbet....
Jäkla vinter. Är så TRÖTT på den nu...

Är dessutom lite snorig igen. Lucky me!

Så jag skiter faktikst i Zumban idag fastän jag vet att jag borde gå. Och dels så är det snorhalt på vägarna... Det var jätte långa köer ut mot Gustavsberg så en olycka hade skett. Man bara gled på motorvägen när jag körde hem från jobbet.
Så eftersom jag inte har någon lust med Zumban + lite snorigt i näsan OCH det är snorhalt på vägarna så skiter jag i det idag och gräver istället ner mig själv i soffan och inväntar ny bättre dag...

Ska göra varm oboy o god macka... Det brukar få mig på bättre humör...



Skottat fram bilen....igen

Ja då har man fått det gjort, och fått dagens motion...
Ännu en strålande fin söndag. Men idag orkade jag mig inte rikigt ut på en promenad.
Har iallafall skottat fram bilen som står borta på pendelparkeringen efter snöovädret i torsdags/fredags. Schweettigt värre men när vädret är så fint som det varit idag så gör det inget :-)

Susanne från jobbet kom över igår lite spontant när vi plötsligt fick för oss att gå ut i svänga de lurviga... Det var dock för mycket köer över allt så vi var bara på en resaturang/pub och sedan åkte vi hemåt igen runt 1 tiden... Men det var trevligt.
Hon sov över här. Hyresvärden var barnvakt i natt så man sov väl sådär idag då barnen började leka o stoja "du kan inte ta mig"... Men så är det :-) Vi har allla olika dygnsrytm. Och hade jag inte varit ute igår o varit vaken så länge så hade öven jag varit uppe med tuppen som vanligt...

I fredags var jag förresten inne och åt middag med hyresvärden och hennes syster. Det v ar jätte mysigt. Vi kollade på Let´s dance och åt o drack gott :-) Jag har det bra jag!! :-)
Det var iaf en bra avslutning på fredagen. Ovädret drog ju in i torsdags och fytt i rackarns vad snö det kom. Inga bussar i heöa sthlm län gick. Men saltisbanan tuffade på precis som vanligt. Så istället för att ens försöka sig på att få fram bilen satte jag mig på den och åkte mot jobbet.... Det jobbiga var att pulsa ifrån Telefonplan till jobbet i en halvmeter snö. Såg ut som en svettig snögunne när jag kom till jkobbet. MEN jag var iaf i tid! :-D
Men det var väldigt många som inte kunde ta sig till jobbet i fredags. Så det var ganska lite folk på kontoret o i fabriken.
Fram på dagen så sprack det upp och böev en underbar dag. Men trafikkaoset fortsatte så jag lämnade hemmet 5:55 på morgonen o var inte hemma förrän 18:20 på kvällen...
Så när man fick sätta sig o maten var klar o serverad. Det var underbart!
Så TUSEN TACK snälla granntant! Du är för go!!

I morn är det jobb igen som vanligt. Alla hjärtans dag är det oxå. En dag jag tycker är som alla andra... Tycker att man kan uppskatta varandra, sina nära o kära alla årets dagar i stället för att ha en speciell komersiell dag för det... Men det är klart... Lite mysig är den allt ändå. Alla brukar vara på bra humör.
I morn kväll är det dags för Zumba igen... tisdag hoppas jag på att få träffa min Mora.... onsdag händer inget speciellt, tors ska jag ha samtal med min chef på förmiddagen och sedan är det fredag igen. Veckorna går så fort!!

Men nu ska jag se till att börja laga lite mat så det finns matlåda... Lasange eller köttfärslimpa är frågan... Länge sedan jag åt köttfärslimpa... Hmm....

kram på er!!


Jävla värld vi lever i med orättvisor

..... Fattar det inte....!! Varför ska världen vara så grym hela tiden!
Ett steg fram och två bakåt.
Nu gäller det inte mig... Men den drabbade... Så jävla orättvist!!!

Tänker på DIG!!!

♥ Bamse kramar ♥


Stor kram till mina saknade...


Det är snart alla hjärtans dag... Vill därför passa på (lite i förskott) att ge er, mina fina saknade vänner, en massa kramar för att ni på ett eller annat sätt förgyllt eller förgyller mitt liv. 
♥ Ni är så fina ♥

            


♥ SAKNAR ER ALLA ♥

Mörten, Konstapeln, Gammel Gäddan o Diva, Affe, Kurtan, Bettan, Lotta, Lina, Hindorff, Stor Erica, Joselinn, Anna o Leif, Liise-den vise, Therese o Totte, Darling Karro o Johan, Mora


Lite less på saker o ting...

idag känner jag mig lite less på saker o ting såhär på kvällskvisten.
Tänker alldeles för mycket... Vrider o vänder på saker...
Vad personer har sagt, hur de har agerat osv...

"Ge och ta"... varför heter det inte "ge och få"?
Gäller väl allt här i livet.... Man ger o ger och ibland får man...
Men när ska man vara nöjd? Blir man någonsin nöjd?

Mmm... ikväll känner jag mig lite less iallafall på många saker...

Har varit på zumba och ska slänga mig i duschen nu innan jag
tar och gör ett nackswing på mig själv ner i sängen.

Vi hörs...
// Neggo Torskis


Galet skön söndag

Har haft en så himla skön o bra dag :-)

Började med att åka till Forum och fixa Tre kontantkortet inför projekt upplåsning av min mobil i morgon. Får väl se hur det går eftersom inte de på Tre kunde låsa upp kontantkortet där utan att jag behövde betala. Och det tänkte jag ju inte göra. Så vi får se vad som händer o fötter. Killen som jobbade där var väldigt trevlig iaf så jag behövde inte bli arg.

Sedan strosade jag vidare på Forum. Köpte mig ett par gardiner på Hemtex som hade satt ner alla gardiner med 50kr. Jag vet inte...I affären var de jätte vårfina... Nu när de sitter uppe vet jag inte.... Men de får vara där ett tag nu :-P Man vänjer sig nog... Försöker att avvänja mig lite från det svarta... Men det är ju alltid stilrent...Och det gillar ju jag :-P

 Före  Efter

Sedan svängde jag in på Maxi för att handla lite. Köpte med mig en semla hem.
Så när jag kom hem blev det kaffe o semla. En riktig mysig söndagsfika precis i Torskens smak ;-)

Därefter ville jag ju fånga solen en stund så jag snörade på mig kängorna och tog med kameran och gick ut på en liten promenad runt Ringvägen och nere vid vattnet.

  

Det är verkligen sååååå fint här ute. Vet att jag tjatar om det men sådana här dagar känns det så underbart!!
Det var mycket folk ute idag. Massor av folk var ute och åkte långfärdsskridskor. Många var ute och promenerade på isarna... Däribland jag :-)
Man skulle ha haft med sig en liten fika korg med varm choklad o ostmackor oxå.

Satte mig faktikst på en sten där i solen en stund och begrundade livet. Helt underbart!!



Jag fortsätter röja här hemma. Håller på att tvätta just nu och skall börja laga mat så det finns matlåda till i morgon.

Carpe Diem får väl avsluta denna underbara dag!

Bamse kramar på er!


Strålande söndag

Vaknade till en klarblå himmel!!
Så underbart! Det får hela mig på bra humör!
Idag ska jag åka till Tre butiken. Men först kanske en liten promenad här ute.
Kanske skulle ta med kameran idag och fånga denna härliga dag? :-)
Först en dusch innan jag bestämmer mig...
Ha en jätte bra dag allihopa!

Kraaam


Sammanfattning av veckan som gått...

Så himla skönt med helg!!
Veckan har varit allt annat är lugn! I måndags var jag, Kollegan och chefen ute och käkade på en grekisk restaurang vid skanstull. Mestro hette den Ringvägen/havregatan. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GOD MAT!! Och hyffsat pris! Mums säger jag bara! Jag har sagt det förr och jag säger det igen: I mitt nästa liv ska jag bli Grek ;-)
Efter vi käkat gick jag vidare faktikst. En gammal kollega ifrån Trollhättan och EDS var i storstan och skulle jobba. Så vi tog en öl på Patricks. Lite halv susig i kupan åkte jag hemåt med tuff tuff tåget. Var inte alls pigg på tisdagen när jag vaknade. Dagen segade sig igenom.... Skulle ha vallat runt Christian som han heter ifrån Trollhättan, på stan på kvällen. Men jag orkade bara inte!
Så jag åkte hem o lagade matlådor och la mig tidigt.
På onsdagen fick jag meddelande ifrån min Mora som befunnit sig i Gävle hela veckan på jobb. Att han ville ses även om det bara var för en kort stund. Så han tog sig tid och ner till sthlm och jag hämtade upp honom efter jobbet. Tyvärr var han tvungen att åka tillbaka till Gävle redan 19:40... Underbart är kort!!
Men att Du tog dig tid för att att åka långt och bara träffas en kort stund, det betyder oerhört mycket för mig!! 
Tycker så mycket om dig ♥


Torsdagen så började nya VD´n... Hela veckan har varit uppschasad pga detta..Eftersom ingen visste vilken dag han skulle komma på. Men det gick jätte bra och han verkar trevlig. Ung dock men det kan oxå ha sina fördelar i ett expansivt företag. Tiden får utvisa!
Torsdagen var även dagen då jag äntligen skulle byta mobiloperatör ifrån Tre till Halebop. Det gick sådär kan jag meddela... Tre har inte låst upp min fånilur visade det sig så efter otaliga samtal med dem skulle jag åka och hämta ett kontantkort i en Tre butik efter jobbet för att kunna få hjälp på fredagen av dem.
Jag skulle hem till min Darling Karro och Johan efter jobbet och käka. Så jag fick skynda in på Nacka Forum och in till Tre butiken. SOM HADE STÄNGT pga ombyggnation!! Kan säga att hela Forum mullrade pga ilska när jag fick se detta... Så nu har jag fortf ingen fungerande iphone och är alltså inte alls av med Tre ännu.
Åkte iaf hem till min Darling och surrade om livet i allmänhet och fick äta världens godaste mat :-D En pastagratäng, bruchetta med mozarella, lök, basilika och tomat röra på. MUMS! Och efterrätt på det :-)
Vit chokladmousse med hallon. Heaven on earth!!
Påvägen hem ifrån Älta blev jag skuggad av en polis. Har aldrig blivit stoppad i någon kontroll så när jag såg att polisbilen åkte precis bakom mig hela tiden vart det ju lite svettigt och lite extra kollande på hastighetsmätaren så man var laglydig... Det var nog just därför den följde efter mig så länge eftersom jag faktikst körde lagligt och det inte fanns något de kunde sätta dit mig på :-P Men ja... jag vart iaf lite nervös. Fast för ingenting egentligen. Knasigt...

Sedan vart det äntligen fredag. Vaknade på strålande fredags humör :-) Denna dagen skulle jag jobba ensam eftersom kollegan tagit semester och åkt till favolandet Tyskland över helgen. Allt gick jätte bra!
Började dagen på jobbet med att sätta upp lappar om att jag planerat in en Afterwork för oss alla den 25 feb.
Bra initiativ tyckte alla :-)
Sedan längtade jag till kvällen då jag skulle få myyyyyysa med min Mora igen som skulle komma till Sthlm.
Men ytterligheter gjorde ännu en gång att det blev inställt (tror att nån kraft där uppe försöker knäcka oss men det ska den ICKE få göra). Det är klart man blir besviken. Men det är ju för att man VILL så mycket. Men nu var han tvungen att sticka upp till Wilhelmina och kolla till huset som larmade om hög vattennivå. Helt förståeligt! 
Så nu får längtan till nästa gång vi kan ses, fortsätta byggas på :-) LÄNGTAR efter Dig! ♥
Ja, så med ändrade planer vart det en kväll i soffan.
Jag körde faktikst förbi pizzerian på vägen hem från jobbet. Köper ju aldrig pizza här uppe (3e gången sedan jag flyttade hit) och köpte mig kvällsmat. Hade inte käkat något direkt till lunch så... Det blev tv kväll i soffan och kuddknockning redan 21:45 eftersom jag var dyng trött...

Idag steg jag upp i vanlig ordning runt 7- 7:30 och har varit jätte duktig i min egen mening ;-) Har rensat bort en papperskasse med kläder jag inte använder. (Tyvärr Lilian, har inte slängt något som är rosa ;-) )
Vikt ihop mina kläder och gjort fint i skåpen ovanför sängen.

Före  och Efter

Och vips hade jag ett helt skåp till övers! Det lär bli fullt det oxå eftersom det verkligen är KAOS i mina andra två gaderober oxå... Ska se om jag orkar fixa med dem sedan eller om jag gör det i morgon.
Måste åka till IKEA och köpa lite plastbackar så jag kan få organiserat det hela en aning...
Hela lägenheten eller skokartongen som jag kallar det, är i behov av bättre förvaring så jag får undan saker o ting. Jag har rätt mycket förvaring om jag tänker efter men... Man samlar ju på sig saker o ting och  är man snart 30år har man ju lite pryttlar o pinaler. Och då står en hel del kvar hemma hos papps ♥ i Lidköping.
 (hoppas förövrigt verkligen att antiobiotikakuren kan hjälpa dig papps att må lite bättre!!)

Längtar efter eget boende... Alltså eget EGET... så jag kan möblera som jag själv vill... Och ha de grejer jag själv tycker om...  Men jag ska inte klaga. Jag har tak över huvudet och jag trivs jätte bra här! Även om det är i minsta laget!

Nej... det vart ett långt tråkigt inlägg... Bäst att sluta innan jag tråkat ut er fullständigt!!

Bettan och Lina- Ni är mer än välkomna det vet ni!! :-D
Sara- Mm, man blir ju inte så positiv tyvärr när man är konstant sjuk. Men jag hoppas det blir bättre på den fronten nu oxå.
I veckan har jag varit riktigt glad för ingenting nästan varje dag :-)

Bettan och Sara- Har inte varit iväg o köpt klänningen ännu... Tror jag får vänta på nån kupong som dimper ner i brevlådan så det matchar plånboken bättre ;-)

Och ja just det!!! Nu är jag officiellt Stockholmare och Saltsjöbads bo. Fick papprena ifrån skatteverket igår att jag nu står skriven här i stora staden.

Islo pislo på er era monsterdiggare!!




Underbart är alldeles för kort...

"Jag vill inte vara den du träffar när du har tid... utan den du tar dig tid för att träffa."
Du tog dig tid och åkte långt bara för att... Även om det bara var för en liten kort stund...
Du är underbar! Och jag tycker om dig så

RSS 2.0